© HBO Sajtóosztály

Megjött az HBO MAX hazánkba – ezeket tudod nézni a platformon

Izgalmas napok ezek a hazai streaming történelemben, ugyanis először akad kihívója itthon a Netflixnek, mégpedig az HBO MAX személyében. Igaz, a szolgáltató kiemeli, nem minden tartalom érhető el azonnal, még így is szép számmal sorakoztat fel hazánkban premieres, új sorozatokat és már megjelenteket is.

Az HBO GO a mai nappal megszűnt, helyét pedig maga az HBO MAX vette át – sajnos ez viszont nem minden felhasználónak volt kedvező, ugyanis több tucat televíziónak szűnt meg a támogatottsága. Március 31-ig, igazán kedvezményes, 1590 forintos áron érhető el a feliratkozás, mely 33% kedvezményt tartalmaz az alap, 2390-es árhoz képest, ami valljuk be 2022-ben egyáltalán nem egy húzós ár, pláne, hogy bizonyos tartalmak elérhetőek szinkronosan, 4K UHD felbontásban, sőt 5.1-es és Dolby Atmos hanggal.

Igaz, a könyvtár már így is izmos, a platform még több újdonsággal készül a következő hetekben, hónapokban a szokásos frissítésekkel. Nézzük, hogy a több száz cím mellett, milyen csemegéket találunk már most az indulás első másodperceiben.

Hazug csajok társasága

Legjobb barátnőjük, Alison rejtélyes eltűnése után négy lány azt gondolja, titkaik örökre rejtve maradnak. De amikor egy magát „A”-nak nevező ismeretlentől fenyegető üzeneteket kezdenek kapni, rájönnek, hogy az igazság talán csak egy SMS-en múlik.

Ha pedig attól félsz, hogy a hazugok unatkozni hagynak egy idő után, ne tedd, ugyanis elérhető a Hazug csajok társasága: A perfekcionisták is és hamarosan jön az újabb spin off, a Pretty Little Liars: Original Sin is!

Selena + Séf

Ebben a gasztro-sorozatban az énekes, színésznő, producer, emberbarát Selena Gomez ismeretlen területre lép: fantasztikus ételeket készít a karantén időszaka alatt otthonában, miközben mindig más és más séfek csatlakoznak hozzá a távolból.

Dűne

Ez a történet Paul Atreides messiási felemelkedéséről, népének vezetéséről és a túlélésért folytatott küzdelméről szól. Az ifjú hős egy gonosz báró ellen vezeti harcosait, és megpróbálja megsemmisíteni a galaxis-szerte folyó fűszerkereskedelmet.

Tizenegyes állomás

Poszt-apokaliptikus történet, amely több idősíkon halad. Egy szörnyű vírus túlélőinek története, akik megpróbálják újraépíteni és újragondolni a világot, miközben a veszteségeiket sem felejtik el.

Egyetemista lányok szexuális élete

Kövesd négy kollégiumi szobatárs életét, akik a New England-i Essex főiskolán kezdik meg tanulmányaikat. Következetlenségek sorának és a tomboló hormonoknak köszönhetően ezek a lányok egyszerre szerethetőek és dühítőek az új, főiskolai életükben.

Love Life

A sorozat az első és az utolsó szerelem közötti utazásról szól, és arról, hogy azok, akikkel az út során együtt vagyunk, miként tesznek minket azzá az emberré, aki végül örökre együtt marad valakivel.

Utóhatás

A film a középiskolás lány, Vada mindennapjait mutatja be, ahogyan megpróbálja feldolgozni az iskolában történt tragédia által okozott érzelmi traumát. A családjával és barátaival való kapcsolata és a világról alkotott képe örökre megváltozik.

Eufória

A sorozat középiskolás tinik életébe nyújt bepillantást. Miközben ifjú hőseink keresik helyüket a közösségi média uralta világban, megtapasztalják a drogot, szexet és erőszakot.

És egyszer csak…

A Szex és New York új fejezetében Carrie, Miranda és Charlotte immár nem a harmincas éveikben próbálják megérteni az élet és a barátság bonyolultságát, hanem az ötvenes éveikben, amikor minden még a korábbinál is sokkal komplikáltabb.

Gossip Girl – Az új pletykafészek

Közel egy évtizeddel azután, hogy Pletykacica eredeti weboldala megszűnt, az Upper East Side-i magániskolába járó tizenévesek új generációja csöppen bele a nonstop közösségi megfigyelés kíméletlen és átalakító valóságába.

Pindúr Pandúrok

A Pindúr pandúrok, Sziporka, Puszedli és Csuporka suliba járnak, és szörnyekkel harcolnak szinte minden nap a legújabb részekben!

Papírvárosok

A coming of age történet középpontjában Quentin és rejtélyes szomszédja, Margo áll. Miután Q-t egy egész éjszakás kalandra hívja, Margo eltűnik. Rejtélyes nyomokat hagy hátra, amelyeket Quentin és barátai követnek életük legnagyobb kalandja során.