Megérkezett a Bridgerton család 2. évadának az előzetese

Még ebben a hónapban jönnek az új részek.

2020. decemberében az egész világot meghódította a Netflix sikersorozata, a Bridgerton család, és egy hónapra rá már a platform legnézettebb szériája is lett, igaz, ezt a rekordot később megdöntötte a Squid Game, vagyis a Nyerd meg az életed. Ettől függetlenül természetesen hatalmas várakozás övezi a második évadot, ami még ebben a hónapban érkezik, most pedig megkaptuk hozzá a hivatalos előzetest is.

A kicsit több, mint 3 perces videót az alkotáshoz illő módon Lady Whistledown narrálja, és a királynő bemutatásában megismerhetjük benne a házasság előtt álló ifjú hölgyeket.

Mi történik, mikor a kötelesség ellentétben találja magát a szív valódi vágyával? Nos, természetesen jókora botrányra lehet számítani

– hangzanak Lady Whistledown szavai.

Ahogy azt már eddig is tudni lehetett, az új évad a legidősebb Bridgerton-testvér, Anthony (Jonathan Bailey) történetét meséli el, amint igyekszik megtalálni a megfelelő feleséget magának. Persze már a kezdetektől lehetetlennek tűnik, hogy találjon egy olyan debütánst, aki felér a teljesíthetetlen elvárásaihoz, mivel csak az vezérli, hogy fenntartsa a családja nevét – egészen addig, amíg meg nem érkezik Kate (a Szexoktatásból ismert Simone Ashley) és a húga, Edwina (Charithra Chandran) egyenesen Indiából.

Anthony elkezd udvarolni Edwinának, azonban Kate átlát a szitán és rájön, hogy a valódi szerelem nincs éppen magasan a férfi prioritásai között, így mindent megtesz, hogy megakadályozza a házasságot. Nem jár sok sikerrel, ugyanis Kate és Anthony heves szóváltásai csak még közelebb hozzák őket egymáshoz, ami persze bonyolítja a helyzetet mindkét oldalról.

Mindeközben a Featheringtonék kénytelenek új örököst köszönteni a birtokukon, Penelopenak (Nicola Coughlan) pedig úgy kell ügyeskednie, hogy közben még a hozzá legközelebb állóknak sem árulhatja el a legféltettebb titkát.

Az előzetessel együtt egy pár új képkockát is kaptunk az évadból, ezekért görgessetek az Instagram posztban:

A Bridgerton család második évada március 25-én érkezik a Netflix-re.