Billie Eilish: nincsenek azóta nagyon barátaim, amióta híres vagyok

Napjaink egyik legnépszerűbb énekesnője és a világ egyik legfiatalabb pop ikonja, Billie Eilish nem első alkalommal fejezi ki, mennyire magányos, mióta híressé vált – hiába lép fel naponta akár több tízezer ember előtt. Most a V Magazinnak mesélt tapasztalatairól.

Megtudtuk, hogy van, ami nem változik: ilyen például szülőotthona, amihez nem nyúltak hozzá azóta, hogy híressé vált, így pont úgy néz ki, mint bármelyik másik átlagos lakás Highland Parkban, Los Angelesben – hiába telt el sok idő debütáló kislemeze, az Ocean Eyes óta.

A kapcsolatom az otthonommal nem változott, pont, mint ahogy a szüleimmel és tesómmal sem, ez pedig furcsa lehet néhány embernek, pláne azoknak az ismerősöknek, akik rég láttak utoljára. Akik átjönnek, nekik olyan az egész, mintha 2003-at írnánk.

Azt is megtudtuk, hogy a környékük sem változott nagyon az elmúlt 10 évben, sőt… néha még azt sem realizálja, hogy attól még, hogy ő nem érez változást, bizony sok víz lefolyt a Dunán és amióta híres lett, nincs kihez fordulnia családján kívül.

Olyan, mint amilyen mindig is volt. Semmi jele híres embernek a környékünkön. Igazából, vicces is, mert sokszor emlékeztetnem kell magam, hogy milyen az élet valójában, mert egyszerűen elfelejtem. Az életem pont olyannak érződik, mint amilyen gyerekkoromban volt… annyi kivétellel, hogy nincsenek barátaim.