Merész kollabot villantott Justin Bieber és Omah Lay

Itt az idei tavasz első merész kollabja: Omah Lay és Justin Bieber közöse szerelem első hallásra!

Ki gondolta volna, hogy a Grammy-díjas szupersztár, Justin Bieber hangjához ennyire jól áll majd az afrikai szenzáció, Omah Lay vibráló világa? Az Attention afro-fúziós, izzó slágerbombában tökéletesen ráérzett a két énekes-dalszerző, hogy együtt egy kivételes párost alkotnak!

A nigériai egzotikum, Omah Lay az előző évben hihetetlen utat járt be afrikai előadóként: miközben folyamatosan adagolta jobbnál jobb, olykor 35 milliót meghaladó nézettséget is elérő trackjeit, többállomásos amerikai turnéját teltházzal zárta. 2021 júniusában megjelenő Bieber-feldolgozásban már sejthető volt, hogy a popcsillag és Lay egymásra talál majd, hiszen a Peaches egy igazán különleges hangulatot kapott.                

Most végre egyesült a két alkotó, és létrehoztak egy érzéki, lüktető klubdalt, ami jól dukál majd a tikkasztó nyári estekhez, csakúgy, mint az éledő tavasz első napjaihoz. A fiúk ráadásul egy mámorító atmoszférájú videóklippel is megfejelik a szám perzselő hangulatát, amit a Grammy-díjas Colin Tilley rendezett.

Nem ez az egyetlen hír, ami bearanyozza a péntekünket, hiszen Lay nemsokára debütál első albumával, a Boy Alone-nal.