Ez a dal biztosan felcsendül majd a 5 Seconds of Summer budapesti koncertjén

Visszatértek a srácok!

Már csak 57-et kell aludni és végre első alkalommal érkeznek Budapestre a 5 Seconds of Summer srácok a Budapest Parkba – még az is lehet, hogy egy teljesen friss albumot, de minimum néhány új dalt is magukkal hoznak a magyar közönségnek az eredetileg 2020-as koncertjükre.

Ahogy elárulták, a Complete Mess az első kis falat a hamarosan érkező, 5. stúdióalbumukból, illetve az irányból, amely felé elindultak ezzel az anyaggal – sőt, azt is megtudtuk, hogy érkezik hamarosan a bejelentése is a korongnak. Az is kiderült, hogy a dalt a srácok írták és a produceri munkákat is magukra vállalták, ezt pedig Michael vezette. Ez az első alkalom az elmúlt évtizedben, hogy ennyire szabad kezet kaptak volna abban, amit csinálnak, nem meglepő, hiszen mára már kiadó nélkül tevékenykednek, szerződésük a BMG-vel annyit takar, hogy indie előadók lettek.

Elárulták, hogy ez az a fajta zene, amit mindig is készíteni akartak, illetve az egész kreatív-kontroll az ő kezükben volt.

Ennél az albumnál rájöttünk, hogyha valami olyasmit szeretnél nyújtani, ami ténylegesen a te érzéseidet fejezi ki, neked is kell megcsinálni.

Ezek az új dalok teljesen autentikusak hozzánk. Pontosan olyan, amit szeretnénk csinálni jelenleg és annyira király érzés újra kapcsolatba lépni a rajongóinkkal ennyi kihagyás után. Alig várjuk, hogy hallhassátok, amin eddig dolgoztunk

– árulták el a srácok.

A dalhoz egyébként videó is készült, melyet Lauren Dunn rendezett, aki olyan nevekkel dolgozott együtt, mint például Kali Uchis.

jegyek // Facebook esemény