Szexi és egy kicsit country: visszatért Ashe

Megjött az Another Man’s Jeans!

Utoljára tavaly hallhattunk eredeti, saját dalt Ashe-től, aki akkor debütáló lemezével jelentkezett, az Ashlynnel, most pedig egy teljesen új hangzásvilágban próbálja ki magát – ehhez pedig menő vizuálok is dukálnak.

Az Another Man’s Jeans egy igazi country csemege, melyet modern pop elemekkel kever – pláne a dal utolsó másodperceiben – és extrém szexis dalszöveget hozott hozzá. Az énekesnő elárulta, hogy ez a dal új lemezének és korszakának kezdete és ironikusan azt is megosztotta követőivel, hogy telihold van ott, ahol tartózkodik és azt is, hogy ez mennyire csodálatos pillanat.

A dal megjelenésével kapcsolatban Ashe azt nyilatkozta, hogy reméli eljut üzenete a hallgatókhoz, akik küzdenek saját démonjaikkal, emellett pedig a szexuális szabadságot is kívánja hirdetni az alkotással.

Remélem ez a dal segít normalizálni a magabiztosságot, a saját döntéseket és a szexuális szabadságot is. Mindenki megmondja, mit kezdjünk a testünkkel és ha nem úgy cselekszünk, akkor mindenféle degradáló és lenéző szitokszóval illetnek minket – a picsába vele. Remélem, hogy tisztában vagy az erőddel és a saját akaratoddal

– mondta el az énekesnő a dallal kapcsolatban.