Durván kiakadt Doja Cat egy YouTuberre, aki azt állította, hogy plasztikáztatott

Nem fogta vissza magát a rapper!

Doja Cat soha nem arról volt híres, hogy véka alá rejtené a véleményét, ezt pedig Lorry Hill most a saját bőrén is megtapasztalta. A YouTuber fő profilja ugyanis az, hogy azt találgatja, melyik híresség milyen plasztikai műtéteken esett át, és nemrég a rappert is kipécézte magának – a bökkenő csak annyi, hogy Doja-val is szembe jött az akkorra már több százezres nézettséget generáló videó, és ő ezt egyáltalán nem nézte jó szemmel. Olyannyira, hogy gyorsan be is jelentkezett élőben az Instagram oldalán, és majdnem 40 percen keresztül taglaltla a véleményét az esetről, közben pedig végig Lorry-t oltogatta.

A rapper nem csak azon akadt ki, hogy róla terjeszt alaptalan állításokat a YouTuber, aki egyébként maga is plasztikáztatott, hanem megvédte Megan Thee Stallion-t is. 

Lorry Hill más emberek testéről beszél, arról, hogy ki hogyan plasztikáztatott, és még Megan Thee Stallion-ról is csinált egy videót! Kussolj már, tesó! Most komolyan? Megan Thee Stallion kibaszottul természetes. Van mersze ennek a kurvának

– kezdte Doja.

Doja különösen mérges volt amiatt, hogy akkor talált rá Lorry YouTube csatornájára, amikor épp részeg volt, így lehetséges, hogy emiatt is illette cifrábbnál cifrább kifejezésekkel. 

Szét vet az ideg miatta. De tudjátok miért? Van 200 ezer ember, aki megnézte ezt a videót, és lehet, hogy sokan közülük a rajongóim. Ők azt fogják gondolni, hogy ha én is mű vagyok, akkor nekik is plasztikáztatniuk kell. Azt hiszik majd, hogy nem nézhetnek ki úgy, mint én, nem tudják kihozni a legjobbat magukból, úgy, hogy közben természetesek maradnak. 

Hozzátette: az különösen zavarja, hogy az egész karrierjét arra építette fel, hogy a fanjai szeressék önmagukat és a testület, mert ő is ezt teszti, és ezért érintették ennyire érzékenyen Lorry vádjai. Azt azonban még mérgében is fontosnak tartotta leszögezni, hogy nem ellenzi a plasztikai műtéteket, és semmi problémája nincs azzal, ha valaki plasztikáztat, egyszerűen ő eddig nem tette meg. 

Elárulta, hogy ettől függetlenül ő sincs 100%-ig megelégedve magával. Ha tehetné, a combjai méretén változtatna, mert imádja a combcsizmákat, de sajnos ritkán talál megfelelőt a méretében.

Doja live-ja Lorry-hoz is eljutott, aki egyből törölte a videóját róla, és Instagram oldalán kommentálta a történteket:

Eltávolítottam a Doja Cat-es videómat, miután tudomásomra jutott, hogy megbántottam vele. Mentségére szóljon, hogy nem ő kért meg rá, de soha nem volt az a szándékom, hogy megsértsek hírességeket.

A rapper teljes live-ját itt vissza tudjátok nézni: