Megkezdődött a Szerelem vagy kötelesség (Young Royals) 2. évadának forgatása 

Már készülőben vannak az új részek.

Tavaly júliusban premierelt a Netflix svéd sikersorozata, a Szerelem vagy kötelesség, vagy eredeti címén a Young Royals, és egyből belopta magát mind a nézők, mint pedig a kritikusok szívébe. Tavaly szeptemberben erősítette meg a streaming platform, hogy biztosan készül belőle második évad, most pedig még egy lépéssel közelebb kerültünk az új részekhez, ugyanis hivatalosan is kezdetét vette a forgatás.

A hírt a közösségi oldalain osztotta meg a Netflix egy videóval, melyben a színészek is kifejezték az izgatottságukat a munkálatokkal kapcsolatban.

Itt vagyunk a Hillerska suli előtt, és teljes mértékben készen állunk! Nagyon jó érzés végre újra együtt lenni a stábbal. Izgatottak vagyunk az új évad miatt, elég eseménydús és izgalmas lesz. Tudjuk, hogy nagyon kíváncsiak vagytok, mi fog történni Simonnal és Wilhelmmel. Különleges kapocs van köztük

– mondták.

Természetesen a fanokról sem feledkeztek meg, és a támogatásukért cserébe elárulták, hogy a forgatás során a színfalak mögé is betekintést nyerhetünk majd.

Ez nem történhetett volna meg a rajongók nélkül. Tartsátok nyitva a szemeteket, mert ki tudja? Lehet, hogy megosztunk pár színfalak mögötti tartalmat is. 

A széria egy elit bentlakásos iskolában, a Hillerska-ban játszódik, és a svéd herceg, Wilhelm történetét mutatja be, aki beleszeret egy másik diákba, Simonba, a szerelmük pedig egy kis felfordulást is okoz. Az első évad 6 epizódból állt, így valószínűleg a második ennyiből fog.

A történetről egyelőre semmi hír, az viszont biztos, hogy visszatérnek a képernyőre a már jól ismert arcok: Edvin Ryding, mint Wilhelm, Omar Rudberg, mint Simon, Malte Gårdinger, mint August, Frida Argento, mint Sara, és Nikita Uggl, mint Felice.

Az új részek a tervek szerint még idén érkeznek.