Valóságshowban keresi molett háttértáncosait Lizzo

Az Amazon Prime Video-ra érkezik az alkotás.

A 3x-os Grammy díjas énekesnő, Lizzo teljes gőzzel új korszakára készül, melyet a Cardi B-vel közös Rumors c. dalával robbantott be. Most pedig már a hamarosan induló világturnéjára keres háttértáncosokat.

A Lizzo’s Watch Out for the Big Grrrls az Amazon Prime Video-ra érkezik majd, s ahogy az énekesnőtől megszoktuk, a testpozitivitást fogja ünnepelni, miközben igazi tehetségeket keres a szupersztár hamarosan induló turnéjára. A táncosok és Lizzo is hasonló mentalitással rendelkeznek az előzetes alapján, illetve az sem kérdés, hogy csak a legjobb táncosok maradhatnak az utolsó körig.

A sorozatban Lizzo-nak SZA, Tanisha Scott, Chawnta’ Marie Van, Shirlene Quigley, és Grace Holden is segít majd, hogy kiket költöztessen be a Big Grrrls Házba. A premier az Egyesült Államokban március 25-én jelenik meg, míg a világ többi részén várhatóan csak májusban kerül fel a streaming platform katalógusába – de ez területenként változhat.

Az Amazon Prime Video-n egyébként egész szép számmal vannak a modern popkultúra szerelmeseinek tartalmak, ugyanis Justin Bieber, Rihanna és a Jonas Brothers filmjei is megtalálhatóak a kínálatban, sőt hamarosan The Weeknd is megmutatja mit tud.