Könyvben meséli el kendőzetlenül az élettörténetét Britney Spears

Nem akármilyen ajánlatot kapott a pophercegnő.

Az elmúlt évek során szinte az egész világ megdöbbenve nézte Britney Spears harcát, amit a szabadságáért folytatott a családjával és azok ügyvédjeivel szemben, hogy 13 év bántalmazó gyámság után végre őt is ugyanazok a jogok illessék meg, mint bárki mást. Tavaly novemberben aztán az ő javára hozott ítéletet a bíróság, és megszabadította őt az apja irányításától, de ehhez az is kellett, hogy az énekesnő nyilvánosan mesélje el a szörnyű dolgok egy részét, amit vele tettek a gyámság ideje alatt.

Több dokumentumfilm is megjelent Britney harcáról, mi több, Instagram oldalán maga az énekesnő is mesélt pár dolgot az életéről, most viszont az elejétől a végéig mindent kendőzetlenül kitálal egy önéletrajzi könyvben.

A hírt először a Page Six írta meg, akik arról is lerántották a leplet, hogy az énekesnő mennyi pénzt kaszál majd a könyvért. Az összeg nem kevesebb, mint 15 millió dollár, átszámolva több, mint 4,7 milliárd forint, amivel Obamáék után övé lett a legjövedelmezőbb ajánlat, amit önéletrajzi könyvért valaha is kaptak. A hírek szerint rengeteg kiadó szállt versenybe azért, hogy Britney náluk jelentesse meg az eddig cím nélküli kötetet, a nyertes pedig végül a Simon & Schuster lett.

A könyvben a pophercegnő a karrierjére, magánéletére, és a családjára is kitér majd, és természetesen a gyámságának a teljes történetét is elmeséli. A Page Six szerint azután jött az ötlet Britney-nek, hogy a testvére januárban megjelentette a saját könyvét, és hazugságokat állított róla benne, azonban a sztár már korábban is kifejezte a vágyát, hogy könyvet írjon, például 2008-ban, a For the Record című dokumentumfilmjében:

A hírt egyelőre sem maga Britney, sem pedig a szóvivője nem erősítette meg.