Az Eufória színésze is csatlakozik a Te 4. évadához

Újabb sikersorozatban zsebelt be szerepet Lukas Gage.

Lukas Gage neve valószínűleg ismerősen hangzik azoknak, akik nézik az Eufória, vagy A Fehér Lótusz című sorozatokat: az előbbinek az első évadában alakította Tyler Clarkson karakterét, akit Nate brutálisan megvert, amiért összeszűrte a levet Maddy-vel, az utóbbiban pedig Dillon-t személyesíti meg. A színész most egy újabb sikerszériához csatlakozik, méghozzá a Netflix-es Te készülőben lévő negyedik évadához, mi több, már az is kiderült, kit fog játszani.

Lukas egy külföldön élő amerikai srác, Adam bőrébe bújik majd, aki egy kőgazdag keleti-parti üzletember legkisebb fia. A sikeres és nagy becsben tartott családja elvárásaihoz valahogy soha nem sikerül neki felérnie, de egyébként egy könnyen barátkozós, szerethető és vicces ember, több vállalkozása is van, és szereti a szerencsejátékokat.

Mindezek alatt azonban egy halom titkot őriz, a problémáit pedig gyógyszerekkel próbálja megoldani. Mindenképpen bizonyítani szeretne, ezért kockázatos döntéseket hoz, azon az alapelven, hogy egy jó üzletember addig megy el, ameddig csak lehet. Vajon tényleg szereti a gazdag és befolyásos barátnőjét, vagy csak kihasználja? Ahhoz kétség nem fér, hogy a barátait manipulálja, a kérdés csak az, hogy meddig hajlandó elmenni…

A Te negyedik évadát még azelőtt bejelentették, hogy a harmadik kijött volna, azonban egyelőre szinte semmit nem tudni róla, azon kívül, hogy a forgatás márciusban indul majd.