Az Eurovíziós Roxen és a bulikirálynő Minelli megállíthatatlanok

A digitális platformokon több tízmilliós, a YouTube-on több százmilliós streammel Minelli jelenünk egyik legértékesebb román popdívája. Legutóbbi sikereit követően érkezik az énekesnő egy új érzéki deep-house gyönggyel, a Heart Instructions-szel.

Lenyűgöző alkotói portfólióval rendelkezik Minelli, aki tavaly kiadványaival világszerte a slágerlisták élére került: a Rampampam masszív beatjeivel és lebilincselő kórustémájával a Shazam Global Dance lista első helyéig repítette az előadót, míg Minelli másik friss eredménye, a Nothing Hurts hazánkban és több európai országban is a rádiók elsőszámú kedvence lett.

2022-ben végre érkezik egy slágervárományos újdonság az imádott dance-pop királynőtől, amit aligha fogunk kiverni a fejünkből: A Heart Instructions-ben Minelli egyedülálló énekhangja és a mély lüktetés teremti meg a tökéletes fúziót, amely egy illuzórikus, hibátlan kapcsolat útmutatóját festi le.

A Heart Instructions minden tapasztalt ember számára készült, aki tudja, hogy az élet hullámvölgyekről szól. Amikor ezt a dalt írtam, arra gondoltam, milyen rendkívüli lenne egy kézikönyv, amely lépésről lépésre megtanít tökéletes kapcsolatot kialakítani. Ez a szám egy eleven emlék egy stúdiós estéről, amikor a tökéletes életről elmélkedtem

 – mondta el Minelli legújabb kiadványáról.

Generációjának egyik legtermékenyebb hangja Roxen, aki a 2022-es évet egy igazán földöntúli himnikus dallal, az UFO-val nyitja. 

Egyre nagyobb elismerések övezik a román származású fiatal énekesnőt, hiszen nemcsak szülőhazája egyik legnépszerűbb művésze, hanem sikere gyorsan túlterjedt a határokon, például a Strange Fruits-cal közösen kiadott Money, Money című slágerével ért el jelentős globális eredményeket.

Roxen készen áll arra, hogy ismét felrázza a világot és előcsalogassa a bennünk lakozó énekest

Nagyon örülök, hogy végre megoszthatom veletek az UFO-t. Ez a szám a szívemnél vibrál, és remélem, hogy rátok is hasonló hatással lesz. Az idegenek léteznek, és az UFO biztosan eljut a szívetekhez 

– mesélte Roxen az újdonságról, akire érdemes lesz figyelni idén is.