Rihanna: attól még, hogy terhes vagyok, jön az új zene 

Arról is mesélt az énekesnő, hogyan viseli a várandósságot.

Pár hete bombaként robbant, hogy Rihanna első gyermekével várandós, most pedig a első nyilvános rendezvényén is részt vett, mióta kiderült a nagy hír. A büszke kismama és párja, A$AP Rocky a Fenty Beauty eseményén jelentek meg közösen, a vörös szőnyegen pedig pár interjút is adtak.

Az énekesnő az ET-nek árulta el, hogyan viseli a terhességet:

Hosszú ez a 9-10 hónap, de ki kell élvezni. Én próbálkozom vele, amennyire csak lehet, és, mivel a divat az egyik kedvenc dolgom a világon, újragondolom, ilyen szempontból mit is jelent terhesnek és anyainak lenni.

És hogy hogy megy neki ez a küldetés?

Néha kényelmetlen, szóval olyankor csak felöltözök és színlelek, de egyébként eddig nagyon izgalmas élmény. Mindig van valami új, szóval csak sodródom az árral, és élvezem. 

Az énekesnő azt is megosztotta, hogy mostanában a fánkot kívánja a legjobban.

Természetesen a zenéről sem feledkezett meg, így arra a kérdésre, hogy érkezik-e a közeljövőben, egy határozott igen volt a válasz.

Igen, attól még, hogy terhes vagyok, jön az új zene. Szerintem a rajongóim ki is nyírnának, hogyha ennyit vártak volna, és egy altatót kapnának. 

Attól egyelőre nincs hír, hogy mikorra tervezi 6 év után a visszatérését, de reméljük, már tényleg nem kell rá sokat várni.