Megváltoztatta ikonikus frizuráját Ava Max! 

Nyakunkon az új album!

Ava Max eddig nem csak a kivételes tehetségéről, és a fülbemászó slágereiről volt híres, hanem az ikonikus frizurájáról is, amit nemes egyszerűséggel maxcut-nak neveztek el a fanjai. Az egyik oldalon rövidre vágott, a másikon pedig hosszúra hagyott, szőke tincsek már négy éve, karrierje kezdete óta számítottak az egyik védjegyének, most viszont ez a korszak lezárult, ugyanis az énekesnő levágta és még be is festette a haját. 

Ava az Instagram oldalán, egy videóban mutatta meg először új frizuráját a rajongóinak, majd pedig egy divatbemutatón is részt vett, ahol már vörös hajjal jelent meg. 

Ez természetesen nem jelent mást, mint azt, hogy nyakunkon az új album, ami úgy néz ki, előbb érkezik, mint gondolnánk. A videóban, amit megosztott, egy kis részletet is hallhatunk a legújabb dalából, ami a pletykák szerint a Diamonds & Dancefloors címet kapta, ezt pedig az is alátámasztja, hogy a leírása végén ez áll: ( D ) ( D ). Az énekesnő egyébként nemrég archiválta az összes Instagram posztját, ezzel is készülve az új érára.

Ava debütáló albuma, a Heaven & Hell hosszas várakozás után 2020. végén érkezett meg, de azután sem hagyott minket új zene nélkül, hiszen olyan slágereket dobott piacra, mint a My Head & My Heart, az EveryTime I Cry, vagy éppen a Tiësto-val közös The Motto, ami Európa után most kezdi meghódítani az amerikai slágerlistákat. Az új kislemez a pletykák szerint jövő héten kerül bejelentésre.

Egy friss interjúban elárulta az énekesnő, hogy az új albuma teljesen más lesz, mint az előző, és nem olyan, mint amire számítanánk tőle, így főleg kíváncsian várjuk, mit hozott össze.