Folytatta 2012-es videóját Ed Sheeran és Taylor Swift

Ed Sheeran megérkezett idei évi első, szívbe markoló klipjével.

Mozgalmas évet tudhat maga mögött a friss BRIT-díjas Ed Sheeran: október végén jelentette meg új nagylemezét =, azaz Equals címmel, amelyen olyan toplistákat ostromló megahitek kaptak helyet, mint a Bad Habits, a Shivers vagy az Overpass Graffiti. A korong dalai eszméletlen tempóban tarolták le nem csak a világot, de a hazai slágerlistákat egyaránt.

Most az album egyik gyönyörű balladájához készült új verzió, melyet Ed nem mással, mint régi jó barátjával, a csodálatos Taylor Swifttel közösen rögzített. A két szupersztárnak ez a negyedik kollaborációja az Everything Has Changed, End Game és a Run (Taylor’s Version után.

Taylor azonnal felismerhető, angyali hangszíne most is remekül társul Ed lélekmelengető vokáljához, kettejük mély éneke pedig elképesztően öleli fel a zongora- és vonóstémákban gazdag dalt.

Az újdonsághoz forgott klip pedig igazi meglepetés a rajongók számára: a videó a 2012-es Everything Has Changed kisfilm szereplőit mutatja be, immáron felnőttként. A most 18 éves Ava és Jack új kalandok elé néz, hiszen egyetemre mennek – vajon a barátságuk túléli a távolságot?