© YouTube / Golden, Harry Styles

BRÉKING: Megvan Harry Styles budapesti koncertjének új dátuma

2022-ben bearanyozza a napunkat Harry!

2020-ban lépett volna színpadra Love On Tour nevezetű világturnéjával hazánkban is Harry Styles. Az énekes a koronavírus járvány miatt nem tudott útnak indulni, de úgy tűnik idén Shawn Mendes mellett ő is színpadra lép hazánkban – most pedig kiderült az is, hogy pontosan mikor.

70 nap múlva Shawn Mendes, 175 nap múlva pedig már Harry Styles varázsolja el a hazai közönséget a Budapest Sportarénában. Harry mellett július 13-án biztos színpadra lép Wolf Alice is, aki King Princess-t váltja, mint előzenekar.

A hivatalos bejelentés előtt már záporoztak a dátumok, például kiderült, hogy július 11-én Münchenben, 15-én Prágában, 20-án Berlinben és 29-én Madridban lép majd fel. Ezzel együtt megújult a koncert plakátja és néhány országban a jegyek mintája is, valamint ezzel a logóval lesz ellátva minden, ami a koncerthez kapcsolódik.

Úgy tűnik végre visszatér az élet, hiszen hamarosan olyan előadók érkeznek hozzánk, mint a fentebb is taglalt Harry Styles és Shawn Mendes, Dua Lipa, a Måneskin vagy Justin Bieber.