Szinkronhang lesz Shawn Mendes

Ez az első nagyobb szerepe a filmiparban.

Shawn Mendes tényleg nem pihen: egy hosszú világturné vár rá, új lemezen dolgozik, de úgy tűnik ez sem elég neki, ugyanis most a Sony egyik új animációs filmjében fog szerepelni – pontosabban hangját kölcsönzi majd az egyik szereplőnek.

A film a Lyle, Lyle, Crocodile címet kapja, mely az azonos néven ismert gyermekkönyven alapszik majd. A történet főszereplője természetesen Lyle, akit mint kiderült, Shawn Mendes fog szinkronizálni – természetesen csak az eredeti nyelven beszélő változatban.

Az 1965-ben megjelent mesekönyvben egy aligátor van a középpontban, aki New Yorkban él és saját házzal rendelkezik. Lyle (a krokodil) a Primm család mindennapi dolgaiban segít, elvégzi a munkát a házkörül és a környélbeli gyerekekkel is játszik. Ő a világ legboldogabb krokodilja – vagyis addig, amíg az egyik szomszéd nem javasolja azt, hogy Lyle-nek az állatkertben a helye. Mr. Grumps és macskája nem kedvelik a krokodilokat, Lyle viszont megpróbálja magát szerettetni a bosszús szomszéddal, de nem nagyon akar sikerülni.

A premierre leghamarabb 2022. november 18-án kerülhet sor a hírek szerint.