Motorokon óriásit szexizik Rosalía

Bejelentette sokak által várt albumának megjelenési dátumát Rosalía.

Vadonatúj albumának megjelenési dátumával tért vissza a Grammy díjas énekesnő és producer, Rosalía. A sokak által várt MOTOMAMI című album március 18-tól válik világszerte elérhetővé.

A Rollin Stone en Español magazinban az énekesnőről megjelent címlapsztoriban a következőket olvashatjuk az albumról:

Elképesztően bátor és úttörő felvétel… Minden benne van, aminek a modern zenében benne kell lennie: művészet és egyediség, számtalan pörgős latin dallam keveredik hip-hop alapokkal, vagy épp zongora kísérettel… …A MOTOMAMI olyan mint egy tehervonat a jövőből, ami gőzerővel érkezik felénk, fékek nélkül, Rosalía pedig az erő ami a vonatot hajtja.

Az album bejelentés mellett vadonatúj dal is érkezett, amely a SAOKO címet kapta, és remekül tükrözi a MOTOMAMI hangulatát. Áldás és átok, erő és sebezhetőség, vad nőiesség, rengeteg bátorsággal kiegészítve. A dalhoz videóklip is készült, Valentin Tetit rendezésében, amelyben hangulatos és színes snittek között láthatjuk az énekesnőt egy gyönyörű nőkből álló motoros bandában.

A lemezhez már az elkészült borítót is megnézhetjük, ami meg is ér egy gyors pillantást, ugyanis igazán kreatív és szexi is egyben.