BRÉKING: Visszatér Joe Jonas bandája, a DNCE

2018-ban vonultak szünetre.

Derült égből villámcsapásként ékezett a hír, miszerint Joe Jonas zenei formációja (nem, most kivételesen nem a Jonas Brothers), a DNCE nagy visszatérése a valószínűleg héten esedékes, mégpedig egy Kygo-val közös dallal, melynek címe Dancing Feet lesz.

A Rolling Stone-nak árulta el először a titkot, sőt, a kreatív folyamatról is beszámolt nekik. Például elmondta, hogy amúgy Zoom-on keresztül dolgozott egy csomót például a budapesti EMA-t is megjárt, illetve a MUSICDAILY-vel beszélgető Ryan Tedderrel, Mikky Ekko-val és Jason Evigannal is. Több, mint egy teljes lemeznyi dalt szereztek közös erővel, melynek nagy része nagyon olyan volt számára, hogy kizárólag a DNCE adhatja majd ki.

4 évet vártunk erre a pillanatra, ugyanis Joe Jonas egy bő 4 évre jegelte a bandát 2018-ban, ugyanis ők ekkor már nagy erőkkel a Jonas Brothers visszatérésén dolgoztak. Sőt, azt is megtudtuk, hogy Cole nem tér vissza a bandába.

Amikor a Jonas Brothers-ben kezdtünk munkálkodni, szünetet tartottam minden DNCE-s dologban. Szóval ez úgy nézett ki, hogy mindannyian azt csináltuk, amit akartunk.

@joejonas

Here we go… ??

♬ original sound – joejonas

Aztán mostanában egyre több jelet adott az énekes arra, hogy tényleg újra összeállhat a formáció. Joe például TikTokon osztja meg folyamatosan a részletek az új dalból, a Rolling Stone-nak pedig már meg is erősítették a dalcímet is.

Nagyon vidám dal. Arról szól, hogy élvezzük az életet és ne érdekeljen minket semmi más. Úgy érzem, hogy a DNCE nagyon jól csinálta, hogy örömöt hozzon az emberek életébe.

@joejonas Excuse me this is a private bathroom #popmusic ♬ original sound – joejonas