Bepótolja az elmaradt magyarországi koncertjét Alexandra Stan!

Júniusban érkezik hazánkba az énekesnő.

Egy tévés fellépést leszámítva karrierje során 2020-ban koncertezett volna először hazánkban a szomszédos romániai énekesnő, Alexandra Stan, ám sajnálatos módon, rengeteg más eseményhez hasonlóan ez akkor nem valósulhatott meg. Aggodalomra azonban semmi ok, ugyanis a dance-pop díva most, két évvel később kárpótolja a rajongóit, és ellátogat hozzánk.

Alexandrát a június 3. és 5. között megrendezésre kerülő Deja Vu fesztiválon láthatjuk majd a szegedi Partfürdőn, ami az év legnagyobb retrobulijának ígérkezik. Azt még egyelőre nem tudni, hogy melyik napon lép színpadra, de rajta kívül még olyan előadók vendégeskednek az eseményen, mint Arash, a Las Ketchup, Lou Bega, Kate Ryan, Basshunter, Alex Gaudino, Masterboy & Beatrix Delgado, és La Bouche.

Természetesen még nem teljes a line-up, és még több sztárfellépő bejelentését ígérik. A 3 napos bérletet most extrém kedvezményes áron, 20 990 forint helyett csak 12 990 forintért lehet beszerezni ide kattintva, és a napijegyek is ugyanennyibe fognak kerülni, ám ezek egyelőre még nem elérhetőek.

Alexandrának egyébként hamarosan érkezik az 5. stúdióalbuma, a Rainbows, melyről a nekünk adott interjújában is beszélt egy kicsit:

Nagyon fontos számomra, hogy minden oldalamat, minden tapasztalatomat teljes mértékben megélhessem, emberként és művészként is, akárcsak egy szivárvány. A szivárvány a világ összes színében pompázik, és én is pont ilyen vagyok. Ezért lett az albumom címe Rainbows

– mesélte a MUSICDAILY-nek.

Pontos dátum egyelőre nincs, hogy mikor érkezik a korong, de reméljük, júniusra, mire Magyarországra érkezik, már egyben hallgathatjuk majd.