Rá sem ismersz: brutális Vanessa Hudgens új filmjének előzetese

A színésznő most nem süt és cukiskodik.

Vanessa Hudgens megmutatja, milyen király színésznő is valójában. 3 részt láthattunk már a Netflix hihetetlenül sikeres Karácsonyi cserebere c. filmjeiből, melyben a színésznő egyszerre 3 „hasonmását” alakítja, most viszont egy teljesen más oldalát láthatjuk majd.

Március negyedikén érkezik a tengerentúlra Vanessa új filmje, az Asking for It, melynek még magyar címe és a hazai bemutató időpontja nem ismert. Annyi biztos, hogy az Egyesült Államokban egyszerre érkezik a mozikba és bizonyos streaming platformokra is.

A szereplőgárda sem utolsó, hiszen Hudgens mellett láthatjuk még a Riverdale Casey Cott-ját, Kiersey Clemons-t, Alexandra Shipp-et, Ezra Miller-t, Radha Mitchell-t, Gabourey Sidibe-t, and Luke Hemsworth-ot is.

A leírás szerint a filmbe a néző akkor kapcsolódik be, miután egy kisvárosi pincérnőt (Clemons) szexuálisan bántalmaztak egy randi alatt, találkozik Reginával (Shipp) és Beatrice-szel (Hudgens), hogy besorozzák bandájukba, melyben csak igazi kemény és bosszúszomjas nők vehetnek részt. Együtt arra törekednek, hogy lerombolják a korrupt, férfiak által uralt társadalmat, bosszút álljanak sérelmeikért, illetve, hogy igazságot szolgáltassanak.

A leírás és az előzetes alapján hasonló élményre számíthatunk, mint az Ígéretes fiatal nő c. film. Ha kiderül a hazai bemutató is, frissítjük a cikkünket.