Elsírta magát a színpadon a Måneskin Damiano-ja

Érzelmekkel teli előadást villantott a banda.

Visszatért arra a színpadra a Måneskin, ahol tavaly ilyenkor teljesen új fejezet indult a karrierjükben. A banda az olasz sanremói dalfesztiválon lépett fel, ami az ország leghíresebb fesztiválja, és amit tavaly sikerült megnyerniük a Zitti e buoni című slágerükkel. Ennek köszönhetően jutottak el az Eurovízióra, ahol szintén győzedelmeskedtek, a többi pedig már történelem.

Az est folyamán két dalt is előadtak: az egyik természetesen az előbb említett Zitti e buoni volt, amely alatt szokásukhoz híven kicsattanó energiával robbantották fel a színpadot, a másik pedig a Coraline című, érzelmekkel teli rockballada. Az énekes, Damiano már az előadás közben is a könnyeivel küszködött, a végére pedig teljesen eluralkodtak rajta az érzelmek, és elsírta magát a színpadon.

A frontembert a műsorvezető egy bíztató öleléssel próbálta vigasztalni, de nem csak őt érintette meg a fellépés, hiszen Thomas szemébe is könnyek szöktek.

Olyan érzés, mintha csak tegnap álltunk volna itt, ezen a színpadon. Egyszerűen csodálatos, a meleg fogadtatás, amiben részünk volt, pedig csak még különlegesebbé teszi az egészet

– nyilatkozta Damiano az egész banda nevében.

A fellépéseket az olasz RAI TV oldalán tudod teljes egészében megnézni: a Zitti e buoni-t ide kattintva, a Coraline-t pedig ide kattintva.

A tavaly Budapesten rendezett MTV EMA-t is megjárt banda egyébként pár nap múlva indult volna a Loud Kids on Tour elnevezésű koncertsorozatára, amivel hazánkba is visszatértek volna március 1-én, ám a járványhelyzet miatt kénytelenek voltak elhalasztani turnét. Arról egyelőre nincs hír, hogy a magyar koncertre mikor kerül sor.