Több, mint egymillió jegy kelt el Harry Styles 2022-es turnéjára, a fanok új dátumokat követelnek

Nem felhőtlen az öröm a rajongók között.

Nem kevés időt vártak az angol és az európai fanok arra, hogy élőben láthassák Harry Styles-t, ugyanis a Love On Tour elnevezésű koncertsorozata eredetileg 2020-ban érkezett volna el hozzájuk, ám a járványhelyzet miatt csak 2022. második felében lesznek megtartva a koncertek. Mi több, az óriási kereslet miatt a brit dátumoknak új helyszínt is kellett keresni, így hazájában a nagyjából 15-20 ezer férőhelyes arénák helyett 50-től egészen a 90 ezer férőhelyes stadionokban lép majd fel.

Úgy tűnik viszont, hogy az énekesnek ezek sem elég nagyok. Hiába ad egymást követően két koncertet Manchesterben és Londonban is, a jegyeket, melyeket pár elővétel után január 28-án kezdtek el árusítani, rekordgyorsasággal elkapkodták, a második show-ra a brit fővárosban található Wembley stadionban például kevesebb, mint 2 óra alatt kelt el mind a 90 ezer darab.

Harry nem először lép színpadra az óriási focistadionban, hiszen 8 éve, 2014-ben a One Direction tagjaként 3 teltházas koncertet nyomott le itt a banda Where We Are turnéja keretein belül, erről pedig a helyszín is megemlékezett a Twitter oldalán:

8 évvel később. Repül az idő

– írták.

Sajnos azonban nem felhőtlen az öröm a rajongók között, hiszen bőven voltak, akiknek nem sikerült jegyhez jutniuk. A csalódott fanok a közösségi oldalaikon hallatták a hangjukat, és legalább még egy, de volt, aki egyből 5 új koncertdátumot követelt. Egyikük azt írta, reggel 6-kor kelt fel, hogy mindenképp be tudja biztosítani magát a show-ra, és 3 órán keresztül várt a Ticketmaster virtuális sorában, azonban mire beengedte a rendszer, már teltház volt, egy másik elkeresedett rajongó pedig arról panaszkodott, hogy 2019. óta vár a koncertre, az egyik eredeti dátumra volt is jegye, de az újra már nem sikerült vennie.

A brit Ticketmaster egy időre le is állt a jegyvásárlás során, annyi ember próbálta egyszerre megnyitni, erről pedig egy közleményt is kiadtak, melyben azt írták, egyszerűen nem számítottak ekkora keresletre.

A kaotikus jegyvásárlás híre még a brit Lidl-hez is eljutott, akik viccelődve tweeteltek róla az énekes Watermelon Sugar című slágerére utalva:

Ha lemaradtatok volna a Harry Styles jegyekről, a Lidl-ben attól még tudtok vásárolni görögdinnyét, és cukrot is ?‍♀️

A beszámolók szerint egyébként a 2022-es európai és latin-amerikai szakaszra összesen több, mint egymillió jegy kelt el, a 2021-es amerikai koncertekkel együtt pedig ez a szám már a kétmilliót is megüti. Arról egyelőre nincs hír, hogy terveznek-e hozzáadni új dátumokat a turnéhoz.

A koncertsorozattal Harry hazánkba is ellátogat, méghozzá július 13-án a Budapest Arénába, azonban már a magyar koncertre is elfogyott az összes jegy.