Ismét a kezébe veszi az irányítást a története felett Lauv

Íme a 26!

Az utóbbi hónapok során nem igazán hallatott magáról Lauv, ugyanis gőzerővel dolgozott a második stúdióalbumán. A korongot viszont mostanra már befejezte, és útnak is indította az új éráját az első kislemezzel róla, mely a 26 címet kapta.

A 27 éves énekes elmondása szerint a felnőtté válásról szól a dal, és készen áll arra, hogy az egész világnak elmesélje a történetét.

A 26-et a felnőtté válásról írtam, és arról, hogy próbálom visszaszerezni azt a fényt, amit néha elvesztünk, ahogy idősödünk. Azt a pillanatot foglalja magába, amikor visszatérek a világba, és ismét a kezembe veszem az irányítást a történetem felett

– árulta el.

Lauv debütáló stúdióalbuma 2020 márciusában jelent meg ~how i’m feeling~ címmel, és olyan dalok kaptak helyet rajta, mint az Anne-Marie-vel közös Fuck, I’m Lonely, az I’m So Tired…, vagy éppen a Modern Loneliness. A korongot népszerűsítő turnéval a tervek szerint a szomszédos Bécsbe is ellátogatott volna, ám ezt sajnos keresztbehúzta a járványhelyzet.

Azóta egy EP-vel, a Without You-val örvendeztette meg a rajongóit, majd Conan Gray-jel is összeállt egy dal erejéig, így született meg a Fake. Az utolsó szólódala 2020 decemberében jelent meg 2021 címmel, tavaly pedig csupán egyetlen-egy szerzeményben hallhattuk Dallask oldalán, ez volt a Try Again

Bár a második stúdióalbuma már készen van, arról egyelőre nincs hír, hogy mikor érkezik.