Eljegyezték Lana Condort!

Menyasszony lett a színésznő.

Eljegyezte A fiúknak, akiket valaha szerettem filmek sztárját, Lana Condort szintén színész párja, Anthony De La Torre! A friss jegyeset az Instagram oldalaikon osztották meg az örömhírt a követőikkel jópár gyönyörű eljegyzési fotó, és egy-egy szívhezszóló üzenet kíséretében.

Igent mondani a legegyszerűbb döntés volt, amint valaha is hoztam. A lehető legszerencsésebb nőnek tartom magam, amiért veled élhetek

– írta a színésznő.

A vietnámi származású Lana hozzátette, hogy a kutyusaik, Emmy és Timmy azt mondták, már éppen itt volt az ideje, hogy apu eljegyezze anyut, és azt is megosztotta, hogy a gyűrűjét egy vietnámi női tervező készítette.

A tény, hogy tudta, milyen fontos nekem, hogy egy vietnámi céggel közösen tervezze meg a gyűrűmet, ismét bebizonyította, hogy mindig mennyire odafigyel rám. Alig várom, hogy a feleséged lehessek.

Anthony szintén írt pár kedves sort a fotók mellé:

A pillanat, mikor megkéred a legjobb barátodat, hogy örökké legyen melletted… ezt már 6 éve meg akarom tenni. A legegyszerűbb döntés, amint valaha is hoztam, az, hogy megkértem ezt az angyalt, hogy legyen a feleségem. 

A két színész már régóta alkotnak egy párt: 2015-ben találkoztak először az Emmy-díj jelölteket bejelentő gálán, azóta pedig dúl köztük a szerelem.

Gratulálunk a párnak, és sok boldogságot kívánunk nekik!