A népszerű trió szerint ez a Chicago

Ismerős az érzés, amikor valami jó történik veled? – a népszerű trió szerint ez a Chicago.

„Az intelligencia szexi, jó fejnek lenni pedig menő!” – vallja a csupa polihisztorból álló együttes, a Kultúrkör, akik egyre több zenei elismerésben részesülnek. Tavaly megmérettették magukat az X-Faktor tehetségkutatóján és épp, hogy lekerültek a 2022-es Petőfi Zenei Díjátadó színpadáról, máris egy feel good életérzésbe repítő popdallal és klippel jelentkeznek. Itt a Chicago!

A társaság egytől egyig izgalmas karakterből áll: Darvasi Áron, színművészként és rendezőként, Király Tamás jogászként végzett, míg Rudner Barnabás gyógypedagógusi végzettségével segít speciális igényű gyereknek – közös nevezőjük pedig az intellektusból, okos rímekből és életigenlő mondanivalóból építkező Kultúrkör.

A szegedi gyökerű formáció óriási iramban menetel előre – tavaly a SZIN Pepsi Nagyszínpadán debütált, legutóbbi Maradunk fiatalok című addiktív bulihimnuszával tarolt eljutva az X-Fakor mentorházáig, sőt a vasárnapi Petőfi Zenei Díj gáláján is bemutatta élőben a sikerdalt. A fiúk megállíthatatlanok, és máris jelentkeznek egy újabb függőséget okozó zenével, a Chicago-val.

Ismerős az érzés, amikor valami jó történik veled? Mondjuk, találsz az utcán egy kezeletlen buszjegyet, megkapod azt a bizonyos állásinterjút, vagy a mi esetünkben, amikor szerepelhettünk a Petőfi Zenei Díjon.  Na ez a „Chicago”! Ez eredetileg Király Tomi szavajárása volt, de mára már mindannyiunk átvette tőle és nagyon jól leírja, amit a zenénkkel képviselünk.

osztja meg Darvasi Áron

A banda szerint egy jó videóklip félsiker is lehet, így Darvasi Áron – aki főszerepet kapott egy most induló sorozatban – mindig forgatókönyvvel együtt érkezik. A Chicago kisfilmje egy híd a retro feelingű zenei alap és a dal mondanivalója közt, egyben időutazás a ’90-es évektől egészen a 2010-es időkig.