Hamarosan vége lesz a Szexoktatásnak

Nem jósol az egyik színész fényes jövőt a sorozatnak.

Aimee Lou Wood, a Netflix sikerszériájának, a Szexoktatás színésze mesélt arról, hogy lehet, hogy nehéz elengedni a sorozatot, de valószínűleg hamarosan búcsút kell intenünk kedvenc karaktereinknek.

A Szexoktatás 2019-ben debütált a Netflixen, azóta pedig 3 évadot izgulhattunk és persze nevethettünk végig kedvenceinkkel, míg a negyedik évadot jelenleg is készítik. Ennek bemutatója legjobb esetben is idén év végén, de valószínűbb, hogy csak 2023 elején mutatják be. Lehetséges, hogy a soron következő, negyedik évad lesz az utolsó, melyet láthatunk, ugyanis az egyik főszereplő nem tudja elképzelni, hogy ezt a sorozatot is évekig húzzák.

Muszáj leszünk lezárnunk hamaorsan, mert közel vagyunk a 30-hoz. Elmehetnénk egyetemre gondolom, de nem igazán játszanék gólyát 45 évesen. Vége kell, hogy legyen, ami szomorú, de ennek így kell lennie. A csúcson kell abbahagyni, mintsem, hogy az emberek azt akarják, hogy zárjuk már le.

Majd arról is mesélt, hogy igazából fogalma sincs, hogy mi lesz karakterének a sorsa, vagy, hogy milyen útra térnek vele a készítők, ugyanis szinte semmit sem mondtak még el neki róla. Annyi biztos, hogy a színésznő szerint nagyon jó irányba indultak el a harmadik évadban és reméli, hogy ezt követik a következőben is.

Néhány apró dolgot tudok a karakteremről, de nem sok mindent. Remélem folytatódik a fejlődés, mert úgy éreztem, hogy a harmadik évadban felnőttünk. Érdekes lesz látni őket az iskola világán kívül.