Kisírt szemekkel írta meg Conan Gray új dalát, ami egy naplóbejegyzésnek indult

Íme a Jigsaw!

Conan Gray mindig is brutálisan őszinte és személyes dalszövegeiről volt híres, ezt pedig most egy új szintre emelte, ugyanis legújabb dala, a Jigsaw egy naplóbejegyzésnek indult. A sorokat azonban úgy döntött, nem tartja meg magának, helyette megosztja őket a rajongóival, hogy emlékeztesse őket: mindig maradjanak önmaguk, és ne másoknak próbáljanak megfelelni azzal, hogy változni próbálnak.

Elmondása szerint ő az élete nagy részében ezt tette, és mondanunk sem kell, nem igazán jött be neki a dolog.

Mindig is másokat akartam boldoggá tenni, azért, hogy szeressenek. Úgy gondoltam, talán ha máshogy öltözködöm, megváltoztatom a frizurám, azt mondom, és teszem, amit elvárnak tőlem, végül majd szeretni fognak. Természetesen ez nem így működik. A végén, mikor tükörbe néztem, már nem is ismertem magamra

– ecsetelte.

Az új kislemezével, melynek a címe kirakóst jelent, a fanjait szeretné óva inteni, hogy ne essenek ugyanabba a hibába, mint ő.

A Jigsaw egy figyelmeztetés másoknak, azok számára, akik le akarják rombolni magukat annak érdekében, hogy szeressék őket. Ne feledjétek, még ha el is éritek a célotolat, a másik nem téged fog szeretni, hanem azt a verziódat, amit te magad kreáltál kifejezetten az ő számára. Jobb, ha inkább önmagunk maradunk.

Conant szemmel láthatóan nagyon érzékenyen érinti a téma, ugyanis megosztott magáról egy képet, ahol éppen a dalt írja – a szemei pedig teljesen ki vannak sírva rajta.

Azt egyelőre nem tudni, mikor érkezik az énekes második lemeze, de a mostani már az ötödik kislemez róla: tavaly év elején jelent meg az Overdrive, majd azt követte az Astronomy, a People Watching, és a Telepath.

Hamarosan turnéra is indul Conan, amivel hozzánk legközelebb Bécsbe érkezik május 15-én.