Demi Lovato: épp temetem a popzeném

Úgy tűnik megihlette a pop-punk reneszánsz.

A Disney egyikori sztárja úgy tűnik visszatér régi stílusához, ugyanis Demi Lovato állítása szerint felhagy a popzenével és az előzetesek alapján újra a pop-rock/pop-punk felé veszi az irányt.

Az énekes 2008-ban jelentette meg debütáló anyagát Don’t Forget címmel, majd 2009-ben ugyanazt a pop-rock stílust követve kidobta Here We Go Again c. lemezét. Ezután viszont már csak 2011-ben jelentkezett új koronggal, ekkor azonban már egy sokkal poposabb köntösbe öltöztette mondanivalóját.

Egészen mostanáig, ugyanis tavalyi Dancing with the Devil… the Art of Starting Over lemeze lehet az utolsó ebben a műfajban. Tegnap egy olyan képet osztott meg, egyébként szinte teljesen üres Instagram oldalán, ahol a stúdióban látható, és egy sokatmondó leírást mellékelt hozzá.

A popzeném temetése

Majd pedig egy rövid részletet is megosztott az anyagon, amin épp dolgozik, ez pedig pont olyan, mint az I Love Me c. dalának „emo” verziója, vagy, mint egy Machine Gun Kelly vagy Avril Lavigne dal – igazi pop-punk vibeok az előzetes alapján.