„Szimbolikusan ez egy gyilkosság” – kíméletlenül mutatja be Hadas Alfréd a mérgező kapcsolatokat

Íme az Engedj el!

Nem akármilyen küldetéssel zárta a 2021-es év egyik legnagyobb felfedezettje a Sztárban sztár leszek! műsorát: Hadas Alfréd zenéjével akar segíteni, aminek első, idei eredménye az Engedj el. Az új szám kreatívan merít a dallamos beatekből és találó rímekből, egyben egy borzongató klip kíséretében buzdít mindenkit arra, hogy igenis van kiút az ártó párkapcsolatokból. A zenei videóban pedig nem más, mint a raptehetség korábbi versenytársa, Venczli Zóra játssza el az őrült szerelmes főszerepét.

A szemtelenül fiatal rapper 2017-ben indította el zenei pályáját, aminek rövidesen be is érett a gyümölcse: először angol nyelvű saját stúdióalbumával jelentkezett, majd 2020-ban bemutatta magyar nyelvű kislemezét. A tavalyi év pedig igazi mérföldkő volt Alfréd számára, hiszen a TV2 Sztárban Sztár! műsorainak történelmében az ő nevéhez köthető az első, döntőig jutott rap-produkció.

A végtelen energiájú, extravagáns előadó-dalszerző az év végi siker óta megállás nélkül dolgozik trackjein és már itt is egy megdöbbentő trap-felvétel: az Engedj el intenzív flow-jával és megrázó szövegével nyújt kapaszkodót a párkapcsolatok útvesztőjében.

Én is átestem azon, hogy milyen érzés úgy szakítani, hogy legszívesebben benne maradna az ember. Akármennyire is fájt, fel kellett ismernem, hogy ez egy romboló, se veled se nélküled kapcsolat volt, és ki kellett szállnom – nehéz volt, de megtettem

– mesélte Alfréd az újdonságról, amelynek zenéjén a hazai rap-szcéna kiemelkedő alakjával, Pribelszki Norberttel közösen dolgoztak.

A szerzemény egy thrillerszerű kisfilmmel együtt érkezett a kiváló LeHo Legacy rendezésében.

A videóklipben korábbi vetélytársammal, Venczli Zórával alakítunk egy „pszichopata” párost. Van egy markáns jelenet, amiben Zóra – már hullaként – megölel engem, és ráeszmél, hogy késő minden. Azért is akartam ennyire erőteljesen szemléltetni a jelenséget, hogy lássa mindenki, mennyire ártó egy ilyen típusú kapcsolat, és nem szabad várni, míg teljesen felemészt minket.

Alfréd szeretné minél több fiatalhoz eljuttatni üzenetét, így a közel 120 ezres követőtáborral rendelkező TikTok-csatornáján egy kihívást is indít #kérlekfelejtsel címmel.