A Gossip Girl és a Szex és New York sztárjai is feltűnnek az Így jártam apátokkal sorozatban

Elstartolt az Így jártam anyátokkal testvérsorozata!

Az utóbbi pár évben nem volt hiány ikonikus sorozatok újragondolásában, elég csak az új Gossip Girl-re, vagy éppen a Szex és New York új fejezetére, az És egyszer csak…-ra gondolnunk. A legutóbbi a sorban az Így jártam anyátokkal testvérsorozata, az Így jártam apátokkal, melynek az egyik főhőse nem más, mint Hilary Duff, na de nem ő az egyetlen ismerős arc a szériában. Feltűnik benne ugyanis egy-egy sztár az előbb említett Szex és New York-ból, és a Gossip Girl-ből is: az előbbiből a Samanthát alakító Kim Cattrall, míg az utóbbiból a Blair karakterét megszemélyesítő Leighton Meester.

A sorozat nem a majdnem 10 évig, 2005 és 2014 között futott Így jártam anyátokkal folytatása, mi több, nem is feltétlenül kell ismernünk az eredetit ahhoz, hogy belevágjunk az újba. Annyi a kapocs köztük, hogy ugyanabban az univerzumban, New Yorkban játszódnak, ugyanaz az alapkoncepciója, és természetesen ugyanazzal a humorral meséli el a sztorit. Az első évad első két része a napokban, egészen pontosan január 18-án vált elérhetővé a Hulu streaming platformon, ami sajnos hazánkban nem elérhető, így itthon hivatalon úton nem lehet nézni a sorozatot.

A bevezető epizód kezdetén 2050-et írunk, és az első szereplő, akivel megismerkedhetünk, az egyből Kim Cattrall, vagyis a jövőbeli Sophie, aki kissé borgőzös állapotban a fiának kezdi el mesélni, hogyan is ismerkedett meg az édesapjával még anno, 2022-ben. Innen már a jelenkori Sophie-é, vagyis Hilary Duffé lesz a főszerep. A reménytelenül romantikus, egyébként fotósként dolgozó hősünk egy Tinder-randira igyekszik a tengerbiológus Iannel (Daniel Augustin), és bár még csak most találkoznak először, biztos benne, hogy megtalálta a lelki társát.

Talán nem olyan meglepő módon a találka egy elég kellemetlen meglepetést tartogat a lány számára, de aggodalomra semmi ok, hiszen este folyamán rajta kívül megismerkedik még 3 sráccal. A második apajelölt Jesse (Chris Lowell), egy feltörekvő zenész, aki jelenleg Uber-sofőrként dolgozik, és egyébként az eredeti sorozatból ismert Ted, Marshall, és Lily régi lakásában lakik, a harmadik apajelölt Jesse lakótársa, a bártulajdonos Sid (Suraj Sharma), és végül, de nem utolsó sorban a negyedik apajelölt Charlie (Tom Ainsley), egy brit arisztokrata, aki a londoni divathéten ismerkedett meg Sophie lakótársával és legjobb barátnőjével, a stylist asszisztensként tevékenykedő Valentinával (Francia Raisa), aki miatt még arra is hajlandó volt, hogy feladja a rangját, és New Yorkba költözzön vele.

A csapat kiegészül Jesse mostohatesójával, Ellennel (Tien Tran), aki éppen ekkor költözik New Yorkba a válását követően, és Sid menyasszonyával, Hannah-val, aki egy Los Angeles-i sebész. Leighton Meester Jesse volt barátnőjét alakítja, aki igencsak publikus és megalázó módon mondott nemet, mikor a srác meg akarta kérni a kezét.

A széria betétdalaként egy vadiúj szerzeményt is kaptunk Lennon Stellától Hey Beautiful címmel:

A következő epizód január 25-én érkezik majd, onnantól kezdve pedig hetente kerülnek fel a részek Hulu-ra.