Még januárban visszatér Lauv!

Elkészült az énekes második albuma.

Utoljára több, mint egy éve jelentkezett szóló zenével Lauv, azonban most megtört a jég, és bejelentette a visszatérését. Az elmúlt hónapok során gőzerővel dolgozott a második stúdióalbumán, ami már el is készült, és az első kislemezt még ebben a hónapban, januárban megkapjuk róla.

Az énekes egy videóüzenettel jelentette be, hogy a 26 címre keresztelt szerzemény január 28-án érkezik:

Elérkezett a pillanat, amikor azt mondhatom, hogy kész a következő albumom, és az első dal róla, a 26 most január 28-án jön majd, 2022-ben. Nagyon sok itt a 20-as! Régóta dolgozom már ezen a lemezen, és alig várom, hogy hallhassátok az egészet.

Az 27 éves énekes debütáló stúdióalbuma 2020 márciusában jelent meg ~how i’m feeling~ címmel, és olyan dalok kaptak helyet rajta, mint az Anne-Marie-vel közös Fuck, I’m Lonely, az I’m So Tired…, vagy éppen a Modern Loneliness. A korongot népszerűsítő turnéval a tervek szerint a szomszédos Bécsbe is ellátogatott volna, ám ezt sajnos keresztbehúzta a járványhelyzet.

Azóta egy EP-vel, a Without You-val örvendeztette meg a rajongóit, majd Conan Gray-jel is összeállt egy dal erejéig, így született meg a Fake. Az utolsó szólódala 2020 decemberében jelent meg 2021 címmel, tavaly pedig csupán egyetlen-egy szerzeményben hallhattuk Dallask oldalán, ez volt a Try Again

Arról egyelőre nincs hír, hogy az album mikor érkezik, de, mint ahogy már fentebb is említettük, készen van, így valószínűleg arra sem kell már sokat várni.