Avril Lavigne: csak nevetni tudok azon, hogy klón vagyok

Furcsának érzi, hogy az emberek elhiszik a pletykákat.

Avril Lavigne újraéli 2002-t és tényleg egy igazi, vérbeli pop-punk lemezzel tér vissza február végén, Love Sux címmel. Az énekesnő maximálisan népszerűsíti a korongot már most, ugyanis hamarosan turnéra is indul vele. A Galore magazinnak adott interjújában mesélt arról, hogy mi inspirálta a lemez elkészítésében, mire számíthatunk a jövőben, sőt még azt is szóbahozták, hogy mi újság Melissával, a klónjával, aki igazából most ő és az igazi Avril már rég eltűnt a nyilvánosság elől.

A hetedik albuma érkezik az énekesnőnek februárban, de mint tudjuk, először egy kicsit más irányba akarta vinni a kreatív folyamatokat. Majd jött a hír, hogy elmarad 2020-as turnéja, melyet remélhetőleg idén sikerül bepótolni, így volt ideje magára és arra is, hogy felfedezze a stílust, amit képviselni szeretne.

Miután lemondták a turnémat, csak beszélgettem a barátaimmal, például Travis-szel, aztán szépen lassan elkezdtem dolgozni ezen a lemezen.

Egy igazán nagy változásnak lehetünk szem és fültanúi, ugyanis előző lemeze, a Head Above Water már inkább popzenének volt titulálható és még nyomokban sem tartalmazott punk, esetleg rock elemeket. Sőt, a korong címadó dala egy idő után a kortárs keresztény zene műfajt is megkapta, mint címke. De, hogy mi inspirálta a mostani változásra?

Általánosságban a jelenleg a mostani zenék inspirálnak. Az egész korong pörgős, pop-punk, nagyon izgalmas volt összerakni, mert mostanában sok izgalmas ember is vesz körül, akikkel dolgozhatok is, mint blackbear, Mark Hoppus a blink-182-ből Travis Barker vagy Machine Gun Kelly, és ezekkel az emberekkel nagyon inspiráló stúdiózni. Nem volt még olyan albumom, amin ennyi közreműködő lett volna.

Mi is több alkalommal hivatkozunk úgy Avril-re, mint aki sosem öregszik, hiszen valljuk be, nem sok változáson ment át testképileg az énekesnő a 2000-es évek eleje óta. Egyszerre lenyűgöző és ijesztő, hogy 20 évvel a háta mögött a zeneiparban még mindig ugyanolyan bűbájos.

Hamár változás, Avril éveken keresztül hallgatta, hogy igazából csak megtéveszti rajongóit, az igazi Avril még a Best Damn Thing előtt elvonult a nyilvánosság elől és helyét egy klón, Melissa vette át. Hosszú éveken át faggatták erről, sokan támadták is emiatt, de mára már nem tud mit kezdeni ezzel, csak egy jót nevet rajta.

Vicces, mert mindenkitől azt hallom, hogy pont ugyanúgy nézek ki. Semmi értelme. Na meg mennyire random már? Hosszú éveken keresztül jöttek nekem ezzel az emberek, hogy nem is én vagyok én? Egy klón vagyok? Hogy tud egy ilyen- nem is tudom, annyira furcsa pletyka. Én már csak nevetni tudok rajta.

Érdekesség, hogy pár évente fel-fel röppenek ezek a pletykák és sokan csak akkor hallanak róla először. Avril mellett egyébként a román popszenzációról, INNA-ról is sokszor hallhattunk már hasonló rémtörténeteket. Ha minden a tervek szerint halad, akkor 2022. március 17-én élőben is elkaphatják a szerencsés rajongók a pop-punk hercegnőt Bécsben!