Harry Styles és Billie Eilish is a Coachella főfellépői között

Mi ez, ha nem egy álom?

2020 és 2021 után a tervek szerint visszatér a Coachella fesztivál, mely a világ egyik legnagyobb és legikonikusabb fesztiválja – idén pedig a szervezők tényleg kitettek magukért, hogy mindenki megtalálja a kedvencét a 2×3 napos eseményen.

Nagy bajban voltak a fesztivál emberei, ugyanis a 3 headliner helyett 0 nagy nevet sikerült csak áthozniuk 2022-re, például Travis Scoattal az AstroWorld fesztivál után nem szívesen kollaboráltak, míg Frank Ocean csak 2023-ra volt hajlandó átigazolni. A napokban felreppentek olyan pletykák, hogy Billie Eilish és Harry Styles, illetve a Swedish House Maffia és Kanye West veszik át a felszabadult helyeket, most pedig ezt a szervezők meg is erősítették. Ezzel Eilish a világ legfiatalabb embere, aki valaha fellépett a fesztivál nagyszínpadán főműsoridőben – egy újabb rekord!

Rajtuk kívül persze az egész lineupra fényderült, olyan előadókat sikerült leigazolniuk, mint Doja Cat, Megan Thee Stallion, Conan Gray, a Måneskin, Kim Petras, Rina Sawayama, Carly Rae Jepsen, Karol G, girl in red vagy Alec Benjamin.

A fesztivált idén 2022. április 15-17. és 22-24. között rendezik meg, az első hétvége már teljesen teltházas. Valószínűleg jó szokásukhoz híven erről a hétvégéről profi felvételeket is kapunk majd.