A Rolling in the Deep rendezőjével dolgozott Adele új videóján

Megérkezett az Oh My God hivatalos kisfilmje!

Valódi bombaként robbant Adele tavalyi visszatérése, mikor is 6 év után kiadta a várva várt negyedik albumát, a 30-t. A korongot természetesen az egekig magasztalták a kritikusok és a rajongók is egyaránt, most pedig a hivatalos kisfilm is megérkezett az új kislemezhez róla, az Oh My God-hoz.

A videót nem más rendezte, mint Sam Brown, akinek a 11 évvel ezelőtti klasszikust, a Rolling in the Deep-et is köszönhetjük, és azon a napom forgatták, amikor az Easy On Me megjelent. Az énekesnő egy Instagram posztjában azt is elárulta, hogy a nap végén egy hatalmas piton jelent meg a helyszínen, szóval ő inkább gyorsan lelépett:

Finoman szólva is nosztalgikus érzés volt, hogy egy évtized után újra együtt dolgozhattunk. Azon a napon forgattuk, amikor az Easy On Me megjelent, így millió dolog történt egyszerre, de az a részletesség, amivel az egész csapat dolgozott, majdnem, hogy nevetséges volt – köszönöm szépen a türelmeteket, és hogy egyben tartottátok az egészen, nagyon jó móka volt ?? Habár a legvégén megjelent egy hatalmas piton, szóval nagyon gyorsan el is húztam onnan!