Bombával fenyegetőztek és verekedtek Doja Cat koncertjén

Nem volt unalmas Doja legutóbbi koncertje.

Az biztos, hogy Doja Cat, csapata és a biztonsági őrök sem unatkoztak a rapper-énekes legutóbbi koncertjén. Az ingyenes rendezvényt a College Football Playoff nemzeti döntője előtti napon tartották, ahol már a kapunyitás előtt jókora tömeg gyűlt össze.

Természetesen, mint minden koncerten itt is azok kerülnek jó helyre, akik időben érkeztek és előrébb álltak, de vannak akik ezt nem tudják feldolgozni. Ezért egy férfi úgy gondolta jó ötlet lesz egy robbanószerkezettel fenyegetőzni, hogy minél előrébb jusson. A szervezők és a megjelentek állítása szerint a férfi úgy akart legelőre bejutni, hogy mindenkinek azt mondta, a táskájában bomba van elrejtve.

A helyi rendőrség természetesen egyből közbelépett, a gyanúsítottat és holmiját átvizsgálták, de szerencsére nem találtak nyomot arra, hogy valóban robbanásra alkalmas eszköz lenne nála. Az Indianapolis Metropolitan Police Department is kommentálta az esetet:

Egy rajongó előre akart kerülni, ezért nagyon rossz taktikához folyamodva azt mondta a körülötte lévőknek, hogy bomba van a táskájában. A sorban lévők közül valaki helyesen cselekedett és azonnal értesítette a rendőrséget. A táska üres volt.

Majd, ha ez nem lett volna elég stressz, az amúgy az incidens miatt 20 percet tolódott rendezvényen Doja fellépése közben össze is verekedtek az első sorokban, amikor a dobverőjét a tömegbe dobta. A rapper-énekes meg is állította a zenét és rászólt az emberekre, ugyanis szerinte ehhez túlságosan idősek és nem való erőszak egy koncertre. Majd elmondta nekik, hogy szereti őket és sajnálja, hogy rájuk kiabált.