A Hype House a Netflix legrosszabb értékelésű sorozata

Ennyi a Hype House-nak?

Az biztos, hogy megmozgatta az állóvizet a Netflix új TikTok-reality sorozata, a Hype House, mely lényegében néhány influenszer mindennapjait, tartalomgyártási szokásait és igazából átlagos drámáit hivatott bemutatni – úgy látszik, több-kevesebb sikerrel. Hosszas tologatás után viszont már nézhető hazánkban is az első évad 8 része, mely egyébként egyelőre 2022 legrosszabbra értékelt Netflix alkotása az iMDB-n a maga 2,2 csillagos pontjával.

A realityben megismerjük a Hype House éppen aktuális generációját – a koncepció lényege, hogy néhány tartalomgyártó együtt él egy óriási luxusvillában Los Angelesben, Thomas Petrou, az alapító „apuka” pedig minden erejével azon van, hogy segítsen a fiataloknak megalakítani és természetesen megtartani közönségüket.

2019-ben még olyan TikTok sztárokat sikerült kinevelni és elindítani útjukon, mint Addison Rae vagy Charli és Dixie D’Amelio, a sorozatban viszont 10 teljesen más arccal találkozhatunk: elhozzák nekünk például Chase Hudson-t, aki Lil Huddy néven lehet ismerős az alternatív zene kedvelőinek, Nikita Dragunt, aki például Iggy Azalea egyik videójában tűnt fel, Thomas Petrout, Larray-t, Sienna Mae Gomezt, Alex Warrent, Jack Wright-ot, Vinnie Hackert és Kouvr Annont is.

Természetesen nem maradnak titkok és egy másodpercnyi magánélet sem a villában, például a realityben azt is láthatjuk, hogy Chase zenei karrierjére szeretne fókuszálni és kiköltözni a villából.

És mi a valóság? Pontosan nem tudni, ugyanis a cikk írásakor a Hype House még mindig aktívnak látszódik – igaz, nem szabad, hogy becsapjon minket a tény, hogy most szinte muszáj promótálni az amúgy népszerű, de mégis rosszul értékelt alkotást. Annyi biztos, hogy Alex és Kouvr már novemberben bejelentették költözésüket.

Így az is kérdés, hogy a Netflix adna-e zöld utat egy esetleges folytatáshoz, melyben akár új influenszerek és TikTokerek költöznek be a házba egy vagy több évad erejéig – minden lehetséges, de annyi biztos, hogy Larray-t nem fogják tudni rávenni a visszatérésre:

Soha többet nem szeretnék TV showban szerepelni. Soha. Nem akarok több kamerát látni. Nem adom a nevem a drámához, pláne ha egy sorozatról van szó.

– mondta Larray Noah Beck egyik videójában.