Érkezik az Emily Párizsban 3. és 4. évada is!

Úgy tűnik még 2 évig biztosan nem fogunk unatkozni!

Valószínűleg Emily még hosszú ideig Párizsban marad, ugyanis egyszerre nem egy, hanem rögtön két plusz évadot rendeltek be Darren Star (Szex és New York, Younger) Netflix sorozatából, az Emily Párizsbanból.

Egyelőre nem sok mindent tudni a készülő etapokról, ugyanis a mai napig még az sem volt biztos, hogy berendelnek új évadot a sorozatból – bár ez elég meglepő lenne, hiszen az Emily Párizsban a Netflix egyik legsikeresebb romantikus vígjátéksorozata.

Annyi biztos, hogy a forgatást idén tavasszal kezdik meg és egészen nyár végéig fog tartani Párizsban, a város külterületein, belvárosában és a Studios of Paris-ban, valamint néhány jelenetet Londonban is felvesznek majd. Ezek arra engednek következtetni, hogy főhősünk bizony Párizsban marad, és azt is megtudtuk, hogy valamilyen formában megtartja a kapcsolatot új szerelmével, Alfie-val, akit Lucien Laviscount személyesít meg. Remélhetőleg új állandó karakterekkel is bővül majd a széria.

A sorozat főhőse, Lily Collins a következőt posztolta közösségi média oldalaira a hírrel kapcsolatban:

Csak azért keltem ilyen korán, hogy IZGALMAS híreket hozzak… az Emily Párizsban visszatér egy 3… és VÁRJUNK, egy 4. évadra is!!! Nem tudom Emilynek tetszene-e, hogy ilyen ruhában jelentem be a hírt, de biztosan boldog! Szeretlek titeket és köszi a sok támogatást! Alig várom a folytatást!