Deluxe kiadást kapott MARINA új albuma, az Ancient Dreams in a Modern Land

3 új dallal és 2 demoval bővült a lemez.

Tavaly nyáron, két évvel az elődje után látott napvilágot MARINA 5. stúdióalbuma, az Ancient Dreams in a Modern land, mellyel az előző lemeze tökéletesre csiszolt pophangzása után mondhatni visszakanyarodott a gyökereihez, ugyanis a dalok leginkább a 2010-es debütáló korongját idézték. Az összeset saját maga írta egyedül, és többnyire egy producerrel dolgozott rajtuk, ami nagyban hozzásegített a nyersebb hangzáshoz.

A 10 dal, aminek nagyjából a fele zongorás ballada, a másik fele pedig pörgősebb, pop-rock szerzemény, most újabb 5 dallal egészül ki, hiszen megérkezett az Ancient Dream in a Modern Land deluxe változata. Az újdonságok közül 3 vadiúj dal, a Happy Loner, a Pink Convertible, és a Free Woman, 2 pedig már kiadott szerzemények, a címadó Ancient Dreams in a Modern Land és a Venus Fly Trap demo verziói.

A Happy Loner már tavaly megjelent kislemezként, most pedig egy klipet is kaptunk hozzá.

Ha a deluxe számok lesznek a kedvenceitek az albumról, az igencsak… Marinás lesz tőlem

– írt az énekesnő a Twitter oldalán.

Az énekesnő idén turnéra is indul a koronggal, melynek az európai szakaszára májusban kerül majd sor, és olyan országokat érint, mint Dánia, Hollandia, Belgium, Franciaország, az Egyesült Királyság, és Írország: a jegyinfókért katt ide.