© Adry and Greg Studio

Szívmelengető dallal indítja az évet Berkes Olivér és Béci

Olivér és Béci édesanyja is feltűnik a videóban.

Hazánk egyik legfelkapottabb tehetségéhez, Berkes Olivérhez olyan, mára már több mint 50 milliós YouTube össznézettséget generáló slágerek köthetők, mint az Évszakok, a Visszakér a múlt, vagy a Jó vagy rossz legyek. Legutóbb egy őszinte számban mesélt saját útkereséséről, az Igazi életem pedig rövid időn belül igazi közönségkedvenc lett.

Nekem már az is siker, hogy édesanyámat sírni láttam

– meséli a Young G-ként is ismert, népszerű rapper, Béci.

Béci a kivételes énekes-dalszerzővel, Berkes Olivérrel készül megdobogtatni az anyai szíveket. A rádióbarát, fülbemászó felvétel egy kifejező videóklippel együtt debütál. Young G számára pedig nem volt kétség, hogy legújabb, érzelmesebb szerzeményéhez a mélyebb dalairól elhíresült előadót kérje fel közreműködőnek.

Az Édesanyámban a ’90-es évek RNB stílusjegyei dominálnak, kis nosztalgikus hangulatot csempészve a felvételbe, amelynek zenei alapjáért Tóth Ádám, a dalszövegéért pedig Burai Krisztián felelt.

Nagyon megörültem, amikor Béci felhívott és elküldte az Édesanyám zenei alapját. Annak ellenére, hogy egy modern popszámról beszélünk, mégis tartalmazza gyerekkorom old school RNB hangzását, amit a mai napig rajongva szeretek. Élmény volt ezúttal nem magamnak és a saját zenei világomban mozogva írni egy új dallamot, mindamellett, hogy a téma is közel áll hozzám. Jóleső érzés egy olyan kommunikációs formában, mint a zene, megköszönni a szavakban nehezen kifejezhető hálát, amivel tartozunk nekik

– árulta el Olivér.

Béci mesélt egy keveset a dal hátteréről is, például azt is elárulta, hogy édesanyja szeme könnybelábadt amikor meghallotta a kész terméket.

A zenei alap refrénjéről az a mondat jutott eszembe: „Édesanyám, úgy sajnálom”. Itt éreztük Ádámmal, hogy ez egy hatalmas zene lesz és régóta meg akartam fogalmazni anyunak a tőle kapott értékeket

Érzelmekben gazdag klippel érkezett az újdonság, amiben egy anya és fiú kapcsolatát láthatjuk, meglepetésként pedig a két előadó édesanyja is megjelenik a videóban.

Egy olyan videóklipet álmodtunk meg, amiben látni súrlódásokat, melyeknek persze mindig összeölelkezés a vége. Azt is meg akartuk jeleníteni, milyen nehéz az egyedülálló anyukák élete, és mennyire kitartóan helytállnak

– mondta el Béci.

Megosztás: