Képek: így zajlott le az Eufória 2. évadának premier előtti vetítése

Napok választanak el minket a világ egyik legnépszerűbb sorozatának, az Eufóriának második évados premierjétől – hazánkban az HBO GO felületén lesz elérhető az első rész január 10-étől, majd utána ahogy az Egyesült Államokban is, itthon is hetente kerülnek fel új részek majd a streaming platformra, ami hamarosan HBO MAX-szé alakul. Tegnap este pedig megtartották a visszatérő résznek premier előtti vetítését és egy sajtótájékoztatót is tartottak a meghívottaknak, természetesen a sorozat szereplőivel közösen.

Az egyre növekvő esetszámok miatt idén közönség nélkül tartották meg az eseményt, így nagyon kevés rajongónak sikerült találkoznia kedvenceivel. A fotósok számát is minimalizálták, valamint megpróbálták a leghatékonyabb módon levezényelni a sajtótájékoztatót is, mindenkinek az egészségét előtérbe helyezve.

De azért a legnagyobb nevek felvonultak ezen a rövid, bevonulásra éppen alkalmas helyen. Sok szereplő és csapata még nem válogatta ki mely képek jelenhetnek meg róluk, valamint néhányan késtek is, így van akikért igazán mélyre kellett ásni. Vegyük is szemügyre őket!

Zendaya (Rue)
Sydney Sweeney (Cassie)
Jacob Elordi (Nate)
Maud Apatow (Lexi)
Angus Cloud (Fezco)
Austin Abrams (Ethan)
Eric Dane (Cal)
Coleman Domingo (Ali)
Alexa Demie (Maddy)
Dominic Fike

Ezzel egy időben pedig megjelent az első dal is az évad hivatalos filmzenéjéről is, mely például Spotify-on hetente lesz frissítve, úgy, ahogy a sorozatban felcsendülnek a dalok.