Németország a Netflixen: Kitz titkai

Vajon lesz második évad?

A Kitz titkai című német gyártású sorozat december 30-a óta érhető el a legnagyobb streaming platformon a Netflixen. A nagy kérdés a 6 részes első évad után, hogy visszatér-e egy második etapra az alkotás.

Ha nem lenne ismerős a Kitz titkai, talán legjobban az Elithez, a Young Royals-hoz vagy a Vér és vízhez lehetne hasonlítani, ugyanis egy félig-meddig fikciós történetet láthatunk, amely néhány elit és gazdag fiatal életét mutatja be, amely kereszteződik az átlag néppel – mindezt egy egyébként csodálatos, havas, hegyes környezetben Németországban. A rövid leírás szerint a kitzbüheli pincérnő bosszút akar állni a lányon, akit felelősnek tart bátyja haláláért, ezért beépül a gazdag müncheni tinik csillogó világába.

Mint, ahogy az egy német gyártású sorozattól egyértelmű, ha eredeti nyelven szeretnénk megtekinteni a szériát, akkor németül hallhatjuk a szereplőket, de szerencsére készítettek hozzá magyar, angol és francia szinkront is – ezeken a nyelveken felirat is elérhető, valamint román nyelven is.

A szereplőgárda // © Netflix
Láthatáron egy második évad?

Spoilermentesen folytatjuk. Annyit elárulhatunk, hogy az első évad egy óriási cliffhangerrel végződött, így nem lenne meglepő, ha hamarosan bejelentenék a következő évad berendelését. Igaz, egyelőre nagy a csend a Netflix háza táján, de ez nem rossz jel, ugyanis a streaming óriás néhány hónapot várni szokott ezekkel a bejelentésekkel – csak gondoljunk az Outer Banks-re. Ha van érdeklődés és nézettség, szinte garantálható a folytatás.