Ed Sheeran: a South Park tönkretette az életemet

Egy epizóddal nagyon nincs kibékülve az énekes.

Nagy traumát okozott Ed Sheerannek az egyik South Park rész, melyet most meg is osztott a nagyvilággal egy friss interjújában, a Slam! rádióval. Az énekest arról kérdezték, hogy hatással volt-e a Bad Habits videójára egy bizonyos epizód a sorozatból, amiben Cartman a vörös hajú embereket a vámpírokhoz hasonlítja, mire azt felelte, hogy egyenesen tönkretette az életét!

A szóban forgó epizód a 9. évad tizenegyedikje, a Vörhenyesek, amit először 2005-ben mutattak be az USA-ban, és ami nem meglepő módon a vörös hajú, fehér bőrű, és szeplős emberekből csinál viccet.

Angliában mindig is halálra csesztettek a vörös hajam miatt, de Amerikában ez nem volt így, ott nem tudták, mi az a ginger. Aztán ez a South Park rész frankón tönkretette az életemet. Eleinte, amikor oda mentem, sokan mondták, „hogy tetszik a hajad, haver”, én pedig el sem akartam hinni, hogy az embereknek tetszik a hajam. De aztán jött az a rész, és nekem világszerte befellegzett

– mesélte Ed.

De ha azt gondolnánk, hogy emiatt egy életre megutálta az ikonikus szériát, tévedünk. Mi több, hozzátette, hogy ha egyszer szerepelne benne, szeretné, ha ő maga szinkronizálhatná a karakterét.

Szeretem a South Park-ot, és remélem, hogyha valaha is szerepelek majd benne, és jól kifiguráznak, akkor hagyják, hogy én szinkronizáljam a karakterem. Még akkor is, ha nagyon sértő lesz, én magam szeretném szinkronizálni magamat.