Miley Cyrus kis híján félmeztelenül köszöntötte élő adásban az új évet

A felsője nem akart együttműködni az énekesnővel.

Az USA tévénézőinek egy része Miley Cyrus társaságában lépett át az új évbe, ugyanis az énekesnő Pete Davidsonnal közösen csapott egy szilveszteri bulit Miamiban, amit az NBC csatorna élőben közvetített. Természetesen volt minden, ami egy ilyen műsortól elvárható: stand up comedy, sztárfellépők, éjfél előtti visszaszámlálás, sőt, Miley még egy vadiúj dalt is előadott. Igen ám, de előtte egy kicsit többet mutatott meg magából, mint azt tervezte.

Éjfél után ugyanis egyből ő állt színpadra, és először 24kGoldn-nel közösen a We Can’t Stop című slágerét énekelték, majd a Party In The USA-be vágott bele, aminek már a elején gondok akadtak az egyébként is falatnyi felsőjével. A ruhadarabot a kezével kellett tartania, hogy ne essen le róla, és ne álljon a közönséggel (és a tévénézőkkel) szemben félmeztelenül, ezért hátat fordított, nemes egyszerűséggel ledobta magáról, ekkor már persze háttal állt, és levonult a színpadról.

Amíg tudott, énekelt, majd utána a vokalistái tartották a frontot, amíg vissza nem tért a közönség elé, ezúttal már egy piros blézerben, még mindig melltartó nélkül.

Még így is ez a legtöbb ruha, ami valaha volt rajtam színpadon

– viccelődött a dal közben.

Ezt a részt 7:10-től tudod megnézni a videóban:

Mint ahogy már fentebb írtuk, egy vadiúj dalt is bemutatott az énekesnő a show zárásaképpen, a You-t, mely egy erőteljes ballada, amiben igazán megcsillogtatja a hangi adottságait.

Nem csak Miley lépett színpadra az est során: ott volt még Saweetie, akivel közösen adták elő a rapper Best Friend című slágerét, Anitta, Bradi Carlile, és Jack Harlow is.

Íme még pár fellépés és jelenet a műsorból: