Újra együtt a Harry Potter csapata

Hazánkban is 2022 legelső napjától, azaz mától nézhető a Harry Potter 20. évfordulója alkalmából készített kis találkozó, a Harry Potter 20. évforduló – Visszatérés Roxfortba, ahol összeülnek a főszereplők, így hosszú évek után tényleg egy képen láthatjuk Daniel Radcliffe-et, Emma Watson-t és Rupert Grint-et, sőt több mellékszereplő is csatlakozik hozzájuk és együtt térnek vissza Roxfortba. A különkiadás 2022. január elsejétől elérhető az HBO GO kínálatában.

A népszerű trió, vagyis a Harry Potter-t, Hermoine Granger-t és Ron Weasley-t alakító színészek csak azért gyűltek egybe, hogy sztorizgassanak és felidézzék a legjobb, legviccesebb, vagy legszívbemarkolóbb pillanatokat a filmsorozatból vagy éppen a forgatásról.

Csodálatos együtt látni őket, pláne, ha belegondolunk, hogy a filmek első része, a Harry Potter és a bölcsek köve 2001. november 14-én debütált, így tényleg több, mint két évtized telt el azóta. Az különkiadást máris magyar felirattal nézhetjük meg az HBO GO-n, alább pedig egy rövid kedvcsinálót láthattok.