Megérkezett az első előzetes az Eufória második évadához

Már nem kell sokat várni a nagy visszatérésre.

Egy majdnem három perces előzetessel sokkolta a világot az HBO és az Eufória hivatalos csatornái, amiben bepillantást nyerhetünk a sorozat második évadába, melyre már évek óta várunk.

Hazánkban a sorozat egyidőben a premierrel lesz majd elérhető, hazai idő szerint január 10-én már nézhetjük is Rue és a többiek kalandjait, de kizárólag hetente érkeznek majd új részek. A rendezők és az egész csapat igazán titokzatos, ha a szériáról van szó, mindössze egy egy mondatos leírást kaptunk, amely tömören, de megpróbálja összefoglalni miről fog szólni a következő 8 rész.

East Highland városa lakóinak egyre inkább összefonódik az élete, a 17 éves Rue-nak pedig muszáj megőriznie a reményt, miközben próbálja egyensúlyozni a szerelem, a veszteség, és a függőség okozta nyomásokat

– írja a hivatalos leírás.

Az is kiderült, hogy kiket láthatunk a képernyőn állandó szereplőként a sorozatban, nem kérdés, hogy Zendaya és Hunter Schafer mellett, Nika King, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid és Austin Abrams is visszaköszön majd.

Érdekesség, hogy eredetileg 2020 márciusában már javában forgatniuk kellett volna az eredeti tervek szerint a második etapot, de mint tudjuk, a vírushelyzet átírta a tervezetet. De még így is sikerült összehoznia a szereplőknek más projekteket is, például Zendayának a Pókember: Nincs haza utat Tom Hollanddel, míg Sydney Sweeney Machine Gun Kelly és Travis Barker mellett szerepelt a Downfall Highs c. kisfilmben, mely MGK kisfilmje és dalait támogatja.