Már nézhetőek az Elit – Rövid történetek

Idén is kedveskednek a rajongóknak a készítők.

Karácsony alkalmából most újabb rövid epizódokat kapunk a világ egyik legnépszerűbb spanyol sorozatából, az Elitből, amíg várunk az ötödik évadra. Hasonlóan az előző részekhez, most is egy rövid történetet kapunk, csak azért, hogy betekintést nyerjünk kedvenc karaktereink életébe és kibírjuk az új etap érkezéséig.

Annyi biztos, hogy idén felturbózták az egészet, hiszen nem akármilyen részeket kapunk, hanem mind a 3, egytől- egyig ünnepi tematikájú lesz. A részek decemberben érkeznek a platformra, az első 15-én, a második ma 20-án került fel, az utolsó pedig 23-án reggel lesz elérhető. Alább a rövid leírásaikat és a premier dátumát is láthatjátok a részeknek.

Phillipe, Caye és Felipe

Amikor Cayetana új barátja, Felipe segítségével éppen igyekszik túllépni volt pasiján, a herceg újra felbukkan az életében.

premier: 2021. december 15.

Samuel és Omar

Amikor Samuelt a kilakoltatás veszélye fenyegeti, Omar csábító pénzszerzési tervvel áll elő.

premier: 2021. december 20.

Patrick

Patrick a karácsonyi ünnepeket egy erdei házikóban tölti, ami váratlan, de komoly eredménnyel zárul.

premier: 2021. december 23.

Amíg az ötödik évadra várunk, amit valószínűleg 2022 nyaránál korábban nem láthatunk majd, biztosan kellemes kikapcsolódás a pár rövidke rész a rajongóknak. Azt viszont nem szabad feledni, hogy a 6. évad érkezését is megerősítették már, ez valószínűleg 2023-ban kerül majd fel a streaming óriásra, a Netflixre.