Majdnem Doja Cattel közös duett lett Billie Eilish egyik legnagyobb slágere

Nem sok kellett hozzá, hogy kapjunk egy Billie és Doja kollabot!

Mára már mindketten a világ legnépszerűbb előadói között tudhatják magukat, de Billie Eilish és Doja Cat is elég DIY módon, a Soundcloudon kezdték karrierjüket. Már a kezdetek óta ismerik és szeretik egymás munkásságát, olyannyira, hogy Billie pár éve szeretett volna együtt dolgozni az akkor még csak feltörekvő rapperrel.

Doja a Rolling Stone magazinnak mesélte el, hogy eredetileg az énekesnő Bellyache című slágere egy közös duett lett volna, ám ez sajnos mégsem jött össze. Hogy miért?

Emlékszem, hogy már akkor is egy nagyon aranyos dalnak tartottam. Nagyon tetszett, de egyszerűen semmi nem jutott eszembe, hogy mit írhatnék rá. Éppen egy alkotói válságon mentem át

– árulta el.

A dal végül 2017-ben jelent meg, és szólóban is roppant nagy sikert aratott. Billie egyik első slágere lett belőle, amely segített megalapozni a karrierjét, mára pedig már többszörös platina minősítésnek, a klipje pedig több, mint félmilliárdos nézettségnek örvendhet.

Doja természetesen nagyon örült kollégája sikerének:

Mikor láttam, hogy a dal egyre népszerűbb lesz, azt gondoltam, hogy ez nagyon király, örültem Billie-nek.

A sikertől függetlenül nem bánta meg, hogy nemet mondott a kollabra.

Nem hiszem, hogy nekem való volt amúgy a dal. Nagyon nehéz volt írni rá.

Billie egyébként a mai napig jóban van a rapperrel, és pár hete a szülinapi buliján is ott volt, így, bár nagy kár, hogy pár éve nem lett semmi a kollabból, a jövőben még simán lehet, hogy összehoznak egyet.