Őszintén vallott a nemi életéről, és elmondta a véleményét a pornóról Billie Eilish

Kényes, de fontos dolgokról beszélt az énekesnő.

Nemrég kapott klipet Billie Eilish Male Fantasy című dala, melynek a nyitósoraiban a pornóról énekel, vagyis egészen pontosan arról, hogy mennyire utálja azt, és mennyire zavarja, ahogyan a nőket kezelik benne. Most nem csak a dalban, hanem egy interjúban is kifejtette a véleményét a témáról, és azt is elárulta, hogy milyen negatív hatással voltak az efféle felnőtt tartalmak a szexuális életére.

Howard Stern rádiós műsorának volt vendége az énekesnő, és itt vallott őszintén erről a kényes, de fontos témáról. Elmondása szerint nagyon kiskorában kezdett el pornót nézni, amit mára már ezerszer megbánt.

Szerintem a pornó kész gyalázat. Őszinte leszek, régen rengeteg pornót néztem. Olyan 11 körül lehettem, mikor elkezdtem, és úgy gondolom, ennek komoly romboló hatása volt az agyamra. Most már nagyon szomorú vagyok miatta, hogy akkoriban annyi pornográf tartalomnak voltam kitéve

– kezdte.

Azt is kifejtette, hogy miért érez így: meggyőződése, hogy régebben amiatt gyötörte annyi rémálom és alvásparalízis, mert olyan felnőtt filmeket látott, amikben bántalmazták a nőket.

Ez később a nemi életére is kihatott:

Az első pár alkalommal, mikor, tudod, szexeltem, nem mondtam nemet olyan dolgokra, amik nem voltak jók, mert azt hittem, élveznem kéne azokat.

Mostanra már egyenesen mérges magára, amiért ilyen mértékben befolyásolta a nemi életét a pornó, de azért is mérges, hogy egy általánosan elfogadott dologról beszélünk, hiszen szerinte teljesen hamis képet fest le a nőkről.

Mérges vagyok, hogy a pornót ennyien szeretik, és magamra is mérges vagyok, hogy azt gondoltam, ez így oké. Ahogy a vaginák kinéznek a pornófilmekben, az kész őrület. Egy vagina sem néz ki úgy. A női test a valóságban nem úgy néz ki. Nem úgy élvezünk el, ahogy a pornóban.

Billie abba is engedett egy kis betekintést, hogy milyen hírességként ismerkedni és randizni. Elmondása szerint főként azért nehéz, mert a potenciális jelöltek két kategóriára oszlanak: vagy megijednek tőle, vagy azt hiszik, hogy esélyük sincs nála.

Tavaly azt hittem, örök életemre egyedül maradok. Tényleg, még csak elképzelni sem tudtam magam semmiféle kapcsolatban, de szerencsére hamar legyőztem ezt a gondolatot.

A teljes interjút, melyben beszélt még többek között az SNL szerepléséről, a Met gáláról, és arról is, hogy neki milyen volt átesnie a Covidon, itt tudjátok meghallgatni: