Doja Cat azt hitte, Nicki Minaj-zsal beszélget, de közben csak egy rajongó volt

Újabb kollabra számíthatunk a két rappertől?

A Twitter – meg tulajdonképpen minden közösségi oldal – tele van olyan rajongói oldalakkal, amikről első pillantásra szinte lehetetlen megmondani, hogy csak fanoldalak, és nem az adott előadó hivatalos platformja. Egy ilyen, Nicki Minaj-nak szentelt fiók húzta be a csőbe Doja Catet, akinek csak később esett le, hogy igazából nem Nicki írt neki.

Azonban a fanok számára jól sült el a dolog, mert felcsillant a reménysugár, hogy hamarosan újabb kollabbal jelentkezik a két rapper. A tweetben, amire Doja válaszolt, ez állt:

ayo, készen állsz? ?

Mire azt reagálta:

igen, Istenem, igen ? igen

Természetesen nem volt túlságosan elragadtatva, mikor feltűnt neki, hogy nem Nickinek, hanem egy random embernek válaszolt.

te kurva, azt hittem Nicki vagy, soha többet ne csinálj ilyet, a fehér körre azt hittem, hogy egy pipa, gonosz vagy ???

A tweeteket azóta törölte Doja, a fanokat viszont így is boldoggá tette vele, még ha akaratán kívül is. Hiszen ezzel kvázi megerősítette, hogy újabb közös dalon dolgoznak Nickivel: mi másért gondolná azt, hogy Nicki azt kérdezi tőle, hogy készen áll-e? Mire másra állhatna készen, ha nem egy kollab megjelenésére?

Nem ez lenne az első alkalom, hogy együtt dolgozik a két rapper, hiszen tavaly jelent meg a Say So Remix, aminek két változatát is piacra dobták, és ami mindkettőjük első listavezető dala lett a Billboard Hot 100 listán.

Doja korábban elárulta, hogy szerette volna, ha a Planet Her albumán található Get Into It (Yuh) című dal egy Nicki kollab lenne, azonban a rapkirálynő visszautasította az ajánlatot, mert úgy érezte, semmi pluszt nem tudna hozzáadni. Lehetséges, hogy meggondolta magát?

Egyébként Doja pár napja kényleten volt lemondani jópár koncertjét, mert sajnálatos módon Covidos lett.

Bár le vagyok törve, amiért nem bulizhatok veletek, de jól vagyok, és nagyon várom, hogy meggyógyuljak és visszatérhessek hozzátok

– írta közleményében.

Jó hír viszont, hogy elmondása szerint új 2 klipje is készen áll arra, hogy megjelenjen, így még egy jó ideig eltart majd a Planet Her éra. Legutóbb a nyitódalhoz, a Woman-hez villantott egy extrém látványos videót.